A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Brill Cékla párlat (0,35 l, 45%)

10 190 Ft

Brill Cékla párlat (0,35 l, 45%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Markáns, földes karakterű, frissen forrázott cékla illatát adja és ízben is a cékla vezet meglepő intenzitással és hosszúsággal.
Tovább olvasom

Brill Cékla párlat (0,35 l, 45%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

10 190 Ft (26,01 EUR)
29 115 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
10 590 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.35 l
Alkoholtartalom
45 %
Palackozó
BRILL PÁLINKAHÁZ
Gyártó
BRILL PÁLINKAHÁZ
Italkategória
Pálinka
Régió
Magyarország
Brand
Brill
Ürtartalom
0.35 l
Alkoholtartalom
45 %
Palackozó
BRILL PÁLINKAHÁZ
Gyártó
BRILL PÁLINKAHÁZ
Italkategória
Pálinka
Régió
Magyarország
Brand
Brill

Leírás

Markáns, földes karakterű, frissen forrázott cékla illatát adja és ízben is a cékla vezet meglepő intenzitással és hosszúsággal. Saláták, krémlevesek mellett minden olyan ételhez felhasználható, melyben céklát is találunk, friss málnával pedig egy teljesen új dimenziót alkot.

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra. Krizl Edit és Nagy Attila 2000 óta készítik itt a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára.

A Tolna megyei Harc községben található főzde stílusában a modern, innovatív gondolatok mellett a hagyományok tisztelete is komoly szerepet kap.

A tulajdonosok hiszik: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. Épp ezért igyekeznek a legtisztább ízeket és illatokat bemutatni, melyek szőlőben, törkölyben, gyümölcsben vagy netán zöldségben megteremhettek.

2010-ben az egyik legmagasabb szintű szakmai zsűri "Magyarország Legjobb Pálinkája 2010" címmel tüntette ki a manufaktúra 2009-es évjáratú Irsai Olivér Szőlőpálinkáját. 2013-ban pedig pálinkatörténelmet írt a Brill. A harci főzdének ugyanis sikerült az, amit eddig senki nem ért el Magyarországon. Három év elteltével ismét a legjobb tudott lenni. Birskörte pálinkájukkal másodszorra is megnyerték a "Magyarország legjobb pálinkája címet".

Kiemelkedően magas szakmai munkáját elismerve pedig 2013-ban a Brill Pálinkaháznak ítélték a "Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje" címet is.

Markáns, földes karakterű, frissen forrázott cékla illatát adja és ízben is a cékla vezet meglepő intenzitással és hosszúsággal. Saláták, krémlevesek mellett minden olyan ételhez felhasználható, melyben céklát is találunk, friss málnával pedig egy teljesen új dimenziót alkot.

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra. Krizl Edit és Nagy Attila 2000 óta készítik itt a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára.

A Tolna megyei Harc községben található főzde stílusában a modern, innovatív gondolatok mellett a hagyományok tisztelete is komoly szerepet kap.

A tulajdonosok hiszik: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. Épp ezért igyekeznek a legtisztább ízeket és illatokat bemutatni, melyek szőlőben, törkölyben, gyümölcsben vagy netán zöldségben megteremhettek.

2010-ben az egyik legmagasabb szintű szakmai zsűri "Magyarország Legjobb Pálinkája 2010" címmel tüntette ki a manufaktúra 2009-es évjáratú Irsai Olivér Szőlőpálinkáját. 2013-ban pedig pálinkatörténelmet írt a Brill. A harci főzdének ugyanis sikerült az, amit eddig senki nem ért el Magyarországon. Három év elteltével ismét a legjobb tudott lenni. Birskörte pálinkájukkal másodszorra is megnyerték a "Magyarország legjobb pálinkája címet".

Kiemelkedően magas szakmai munkáját elismerve pedig 2013-ban a Brill Pálinkaháznak ítélték a "Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje" címet is.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.