A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Baileys Irish Cream krémlikőr (0,7L / 17%)

5 690 Ft

Baileys Irish Cream krémlikőr (0,7L / 17%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Talán a legnépszerűbb ír krémlikőr.
Tovább olvasom

Baileys Irish Cream krémlikőr (0,7L / 17%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

5 690 Ft (14,94 EUR)
8 129 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
5 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
17 %
Palackozó
DIAGEO
Gyártó
DIAGEO
Brand
Baileys
Italkategória
Likőr
Régió
Írország
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
17 %
Palackozó
DIAGEO
Gyártó
DIAGEO
Brand
Baileys
Italkategória
Likőr
Régió
Írország

Leírás

A legkiválóbb ír alapanyagok, a whiskey és a tejszín házasításával korszakalkotó ital született az ír fővárosban, amely rengeteg új krémlikőr megszületését hozta a későbbiekben. A Baileys krémes, világos mogyorószínű, lágy, dús krémlikőr, illatát az édes tejszín és a vanília dominálja, íze telt, sima. A likőrt legtöbbször magában, széles talpú pohárban, jéggel felszolgálva fogyasztják. Nagyon finom, selymes íze miatt édességek, kávék kedvelt kísérője, valamint sok koktél alapanyagául is szolgál.

A népszerű ír krémlikőr gyártása technológiailag is különleges megoldást igényelt, hiszen meg kellett oldani, hogy az ír whiskey, a tejszín (melynek zsírtartalma a háztartásokban használténál kétszer nagyobb) és a kakaó megfelelően elegyedjen egymással.

A legkiválóbb ír alapanyagok, a whiskey és a tejszín házasításával korszakalkotó ital született az ír fővárosban, amely rengeteg új krémlikőr megszületését hozta a későbbiekben. A Baileys krémes, világos mogyorószínű, lágy, dús krémlikőr, illatát az édes tejszín és a vanília dominálja, íze telt, sima. A likőrt legtöbbször magában, széles talpú pohárban, jéggel felszolgálva fogyasztják. Nagyon finom, selymes íze miatt édességek, kávék kedvelt kísérője, valamint sok koktél alapanyagául is szolgál.

A népszerű ír krémlikőr gyártása technológiailag is különleges megoldást igényelt, hiszen meg kellett oldani, hogy az ír whiskey, a tejszín (melynek zsírtartalma a háztartásokban használténál kétszer nagyobb) és a kakaó megfelelően elegyedjen egymással.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.