A zsákbamacska nem mindig jó dolog, de ez az ital biztos nem lesz az. A Grappa Olaszország egyik nemzeti itala és erre a termékre kimondottan büszkék lehetnek. A tökéletes desztillációs eljárásnak köszönhetően nagyon jó minőségű italt kapunk a kezünkbe, illetve a poharunkba. A préselt szőlőt párolják le hagyományos módszerekkel, az eredmény pedig egy igazán sima, puha és kellemes grappa. Fogyasztását főként főétkezés után ajánljuk, mert megkönnyíti az emésztést.
A zsákbamacska nem mindig jó dolog, de ez az ital biztos nem lesz az. A Grappa Olaszország egyik nemzeti itala és erre a termékre kimondottan büszkék lehetnek. A tökéletes desztillációs eljárásnak köszönhetően nagyon jó minőségű italt kapunk a kezünkbe, illetve a poharunkba. A préselt szőlőt párolják le hagyományos módszerekkel, az eredmény pedig egy igazán sima, puha és kellemes grappa. Fogyasztását főként főétkezés után ajánljuk, mert megkönnyíti az emésztést.