A Ferrand Cognacház legkomplexebb, legtökéletesebb cognacja ez, amelyből összesen csak 500 palackkal készült.
100% Grande Champagne, Premier Cru de Cognac. Palackozás előtt, de már házasítás után egy úgynevezett zebra hordóban is érlelik, amelynek lényege, hogy a százéves dongákat fokozatosan cserélik ki újakra, így a konyak finom tanninokkal bővül az új fának köszönhetően, megőrizve eleganciáját a régi dongák által.
A normandiai Waltersperger műhely kézzel készített, fújt kristálydekantere méltó otthona ennek az exkluzív cognacnak.
A Pierre Ferrand konyakokat teljes mértékben a Cognac régió legjobb termőterületéről, Grand Champagne-ról származó szőlőből készítik. Azon belül is az Angeac-Champagne területet részesítik előnyben, amelyet a hozzáértők "aranyháromszögként" is neveznek, annyira különleges terroir jellemzi. Az itteni dombos-lankás talaj nagyon magas mésztartalma biztosítja a szőlő magas minőségét és savtartalmát, ami elengedhetetlen a jó minőségű konyak megalkotásához. A lepárlás hagyományos módon kisméretű rézüstökben történik.
A Ferrand Cognacház legkomplexebb, legtökéletesebb cognacja ez, amelyből összesen csak 500 palackkal készült.
100% Grande Champagne, Premier Cru de Cognac. Palackozás előtt, de már házasítás után egy úgynevezett zebra hordóban is érlelik, amelynek lényege, hogy a százéves dongákat fokozatosan cserélik ki újakra, így a konyak finom tanninokkal bővül az új fának köszönhetően, megőrizve eleganciáját a régi dongák által.
A normandiai Waltersperger műhely kézzel készített, fújt kristálydekantere méltó otthona ennek az exkluzív cognacnak.
A Pierre Ferrand konyakokat teljes mértékben a Cognac régió legjobb termőterületéről, Grand Champagne-ról származó szőlőből készítik. Azon belül is az Angeac-Champagne területet részesítik előnyben, amelyet a hozzáértők "aranyháromszögként" is neveznek, annyira különleges terroir jellemzi. Az itteni dombos-lankás talaj nagyon magas mésztartalma biztosítja a szőlő magas minőségét és savtartalmát, ami elengedhetetlen a jó minőségű konyak megalkotásához. A lepárlás hagyományos módon kisméretű rézüstökben történik.