Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A Drouin-család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok vannak, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.
Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvados készítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin-család keze alatt lettek lepárolva. Számos italt közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor vásároltak fel, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvados régiókra (Pays d'Auge, Domfrontais stb.), hanem szétszórva voltak megtalálhatók.
Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rend szerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül.
Ezt a darabot 20 éve, 1998-ban párolták le.
A Drouin-család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok vannak, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.
Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvados készítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin-család keze alatt lettek lepárolva. Számos italt közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor vásároltak fel, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvados régiókra (Pays d'Auge, Domfrontais stb.), hanem szétszórva voltak megtalálhatók.
Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rend szerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül.
Ezt a darabot 20 éve, 1998-ban párolták le.