Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Calvados Christian Drouin 1973 (0,7L / 42%)

184 900 Ft

Calvados Christian Drouin 1973 (0,7L / 42%)

RAKTÁRON: 3 db
Évjáratos Pays d'Auge Calvados az 1973-as évből.
Tovább olvasom

Calvados Christian Drouin 1973 (0,7L / 42%)

RAKTÁRON: 3 db

Webshop bruttó ár

184 900 Ft (485,33 EUR)
264 143 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
188 900 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Lepárlás éve
1973  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
42 %
Palackozó
CHRISTIAN DROUIN
Gyártó
CHRISTIAN DROUIN
Brand
Christian Drouin
Italkategória
Calvados
Régió
Franciaország
Lepárlás éve
1973  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
42 %
Palackozó
CHRISTIAN DROUIN
Gyártó
CHRISTIAN DROUIN
Brand
Christian Drouin
Italkategória
Calvados
Régió
Franciaország

Leírás

A Drouin család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok vannak, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.

Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvados készítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin család keze alatt lettek lepárolva. Számos közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor lett felvásárolva, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvados régiókra (Pays d’Auge, Domfrontais stb.), hanem szétszórva voltak megtalálhatók.

Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rend szerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül.

Ez az 1973-as darab egy újabb ékes bizonyíték arra, hogy a természet és az időjárás hogyan képes mélyen megváltoztatni az alma ízét- és minőségét, így a Calvadosét is.   

A Drouin család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok vannak, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.

Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvados készítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin család keze alatt lettek lepárolva. Számos közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor lett felvásárolva, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvados régiókra (Pays d’Auge, Domfrontais stb.), hanem szétszórva voltak megtalálhatók.

Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rend szerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül.

Ez az 1973-as darab egy újabb ékes bizonyíték arra, hogy a természet és az időjárás hogyan képes mélyen megváltoztatni az alma ízét- és minőségét, így a Calvadosét is.   



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.