Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Calvados Christian Drouin 1972 fadobozban (0,7l, 42%)

168 990 Ft

Calvados Christian Drouin 1972 fadobozban (0,7l, 42%)

NINCS KÉSZLETEN
Évjáratos Pays d'Auge Calvados az 1972-es évből.
Tovább olvasom

Calvados Christian Drouin 1972 fadobozban (0,7l, 42%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

168 990 Ft (443,57 EUR)
241 415 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
172 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Lepárlás éve
1972  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
42 %
Palackozó
CHRISTIAN DROUIN
Gyártó
CHRISTIAN DROUIN
Brand
Christian Drouin
Italkategória
Calvados
Régió
Franciaország
Lepárlás éve
1972  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
42 %
Palackozó
CHRISTIAN DROUIN
Gyártó
CHRISTIAN DROUIN
Brand
Christian Drouin
Italkategória
Calvados
Régió
Franciaország

Leírás

A Drouin-család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok vannak, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.

Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvados készítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin-család keze alatt lettek lepárolva. Számos italt közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor vásároltak fel, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvados régiókra (Pays d'Auge, Domfrontais stb.), hanem szétszórva voltak megtalálhatók.

Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rendszerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül.

 

A Drouin-család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok vannak, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.

Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvados készítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin-család keze alatt lettek lepárolva. Számos italt közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor vásároltak fel, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvados régiókra (Pays d'Auge, Domfrontais stb.), hanem szétszórva voltak megtalálhatók.

Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rendszerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül.

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.