A Cova da Beira gyümölcs gabonapárlatban történő macerálásából és forrázatából készült Ginja Serra da Estrela magában hordozza az egyensúlyt a likőr édessége és a meggy keserű és természetes érintése között.
A Zimbro a 80-as évek végén kezdte meg tevékenységét Tortosendo faluban, a Serra da Estrela lejtőin, Artur Aleixo kezei alatt, aki azóta is a likőrök és szeszes italok gyártásával foglalkozik. Az ősi ízeket a piaci trendekkel összekapcsoló Zimbro a minőség és az innováció elvét követi, lényegében a régió korábbi egyedi jellegzetességeit hordozza magában modern formában.
A Cova da Beira gyümölcs gabonapárlatban történő macerálásából és forrázatából készült Ginja Serra da Estrela magában hordozza az egyensúlyt a likőr édessége és a meggy keserű és természetes érintése között.
A Zimbro a 80-as évek végén kezdte meg tevékenységét Tortosendo faluban, a Serra da Estrela lejtőin, Artur Aleixo kezei alatt, aki azóta is a likőrök és szeszes italok gyártásával foglalkozik. Az ősi ízeket a piaci trendekkel összekapcsoló Zimbro a minőség és az innováció elvét követi, lényegében a régió korábbi egyedi jellegzetességeit hordozza magában modern formában.