A Franciaországban készülő likőr alapja egy speciális, Korzikán organikusan termesztett grapefruit (Star Ruby Red), amelyet kézzel szüretelnek és válogatnak Emellett számos, a világ különböző tájairól összegyűjtött citrus különlegességgel teszik még izgalmasabbá ízvilágát.
Elkészítése során a természetes citrus aromák egy része hagyományos pot still lepárlóüstben kerül desztillálásra, míg a gyümölcsmennyiség másik részét a lepárlást követően adják hozzá préseléssel, így nyeri el a végső ital sűrű, mélyvörös jellegét.
Külön kerülnek macerálásra a világ különböző tájairól származó citrus héjak: Yuzu ( Japán), Cédrát ( Franciaország), Bigarade - Keserű narancs (Haiti). További összetevői: Kinafa, Fakéreg-kinin, természetes Tárnics cseppek, és egy, a francia Cognac régióból származó eau-de-vie.
A Franciaországban készülő likőr alapja egy speciális, Korzikán organikusan termesztett grapefruit (Star Ruby Red), amelyet kézzel szüretelnek és válogatnak Emellett számos, a világ különböző tájairól összegyűjtött citrus különlegességgel teszik még izgalmasabbá ízvilágát.
Elkészítése során a természetes citrus aromák egy része hagyományos pot still lepárlóüstben kerül desztillálásra, míg a gyümölcsmennyiség másik részét a lepárlást követően adják hozzá préseléssel, így nyeri el a végső ital sűrű, mélyvörös jellegét.
Külön kerülnek macerálásra a világ különböző tájairól származó citrus héjak: Yuzu ( Japán), Cédrát ( Franciaország), Bigarade - Keserű narancs (Haiti). További összetevői: Kinafa, Fakéreg-kinin, természetes Tárnics cseppek, és egy, a francia Cognac régióból származó eau-de-vie.