A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Pampelle Ruby L Apero (0,7L / 15%)

7 990 Ft

Pampelle Ruby L Apero (0,7L / 15%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
A Korzikáról származó grapefruitra épülő Pampelle aperitifben a mediterrán életérzés jelenik meg.
Tovább olvasom

Pampelle Ruby L Apero (0,7L / 15%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

7 990 Ft (21,55 EUR)
11 415 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
8 490 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
15 %
Palackozó
PAMPELLE
Gyártó
PAMPELLE
Brand
Pampelle
Italkategória
Likőr
Régió
Franciaország
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
15 %
Palackozó
PAMPELLE
Gyártó
PAMPELLE
Brand
Pampelle
Italkategória
Likőr
Régió
Franciaország

Leírás

A Franciaországban készülő likőr alapja egy speciális, Korzikán organikusan termesztett grapefruit (Star Ruby Red), amelyet kézzel szüretelnek és válogatnak Emellett számos, a világ különböző tájairól összegyűjtött citrus különlegességgel teszik még izgalmasabbá ízvilágát.

Elkészítése során a természetes citrus aromák egy része hagyományos pot still lepárlóüstben kerül desztillálásra, míg a gyümölcsmennyiség másik részét a lepárlást követően adják hozzá préseléssel, így nyeri el a végső ital sűrű, mélyvörös jellegét.

Külön kerülnek macerálásra a világ különböző tájairól származó citrus héjak: Yuzu ( Japán), Cédrát ( Franciaország), Bigarade - Keserű narancs (Haiti). További összetevői: Kinafa, Fakéreg-kinin, természetes Tárnics cseppek, és egy, a francia Cognac régióból származó eau-de-vie.

A Franciaországban készülő likőr alapja egy speciális, Korzikán organikusan termesztett grapefruit (Star Ruby Red), amelyet kézzel szüretelnek és válogatnak Emellett számos, a világ különböző tájairól összegyűjtött citrus különlegességgel teszik még izgalmasabbá ízvilágát.

Elkészítése során a természetes citrus aromák egy része hagyományos pot still lepárlóüstben kerül desztillálásra, míg a gyümölcsmennyiség másik részét a lepárlást követően adják hozzá préseléssel, így nyeri el a végső ital sűrű, mélyvörös jellegét.

Külön kerülnek macerálásra a világ különböző tájairól származó citrus héjak: Yuzu ( Japán), Cédrát ( Franciaország), Bigarade - Keserű narancs (Haiti). További összetevői: Kinafa, Fakéreg-kinin, természetes Tárnics cseppek, és egy, a francia Cognac régióból származó eau-de-vie.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.