A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Limoncello Villa Massa Basilico (0,5L / 30%)

5 990 Ft

Limoncello Villa Massa Basilico (0,5L / 30%)

NINCS KÉSZLETEN
Az olasz limoncello nevű citromlikőr bazsalikommal feldobott változata a modern ízek kedvelőit célozza meg.
Tovább olvasom

Limoncello Villa Massa Basilico (0,5L / 30%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

5 990 Ft (15,35 EUR)
11 981 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
6 290 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.5 l
Alkoholtartalom
30 %
Palackozó
VILLA MASSA
Gyártó
VILLA MASSA
Brand
Villa Massa
Italkategória
Likőr
Régió
Olaszország
Ürtartalom
0.5 l
Alkoholtartalom
30 %
Palackozó
VILLA MASSA
Gyártó
VILLA MASSA
Brand
Villa Massa
Italkategória
Likőr
Régió
Olaszország

Leírás

A Villa Massa olasz szeszesital gyártó cég egy régi családi recept alapján készíti Sorrento Limocelloját. Pontosan a hagyomány tiszteletben tartása és a felhasznált alapanyagok szakszerű kiválasztása teszi ezt a társaságot több, mint húsz éve nemzetközi vezetővé a Limoncello gyártásában. Az eredeti Sorrento Limoncellot valójában citromfűből állítják elő, amelyet csak a Sorrentine-félsziget egyik városában és Capri szigetén termesztenek. Így ez a bazsalikommal gazdagított kiadás némiképp szakít a hagyományokkal, hogy megfeleljen a 21. századi fiatalság ízlésvilágának és felkerülhessen a mixerek polcaira is.

A Limoncello (más néven Limoncino) egy édes citromlikőr, az olaszországi Campania régió egyik tipikus gasztronómiai terméke, amely a XIX. század végén született. Akkoriban egyszerűen alkohol, citrom és cukor szakszerű keverésével állították elő. Az első írásos feljegyzései Capri-szigettel kapcsolatosak, ahol 1900-ban a "limoncello" védjegyet először regisztrálták. Ugyanakkor vannak erre az időszakra vonatkozó dokumentumok, amelyek szerint a citromlikőr már szerepelt a Sorrento család asztalán, amelyet aperitifként vagy emésztést segítő szerként használtak. 

A Villa Massa olasz szeszesital gyártó cég egy régi családi recept alapján készíti Sorrento Limocelloját. Pontosan a hagyomány tiszteletben tartása és a felhasznált alapanyagok szakszerű kiválasztása teszi ezt a társaságot több, mint húsz éve nemzetközi vezetővé a Limoncello gyártásában. Az eredeti Sorrento Limoncellot valójában citromfűből állítják elő, amelyet csak a Sorrentine-félsziget egyik városában és Capri szigetén termesztenek. Így ez a bazsalikommal gazdagított kiadás némiképp szakít a hagyományokkal, hogy megfeleljen a 21. századi fiatalság ízlésvilágának és felkerülhessen a mixerek polcaira is.

A Limoncello (más néven Limoncino) egy édes citromlikőr, az olaszországi Campania régió egyik tipikus gasztronómiai terméke, amely a XIX. század végén született. Akkoriban egyszerűen alkohol, citrom és cukor szakszerű keverésével állították elő. Az első írásos feljegyzései Capri-szigettel kapcsolatosak, ahol 1900-ban a "limoncello" védjegyet először regisztrálták. Ugyanakkor vannak erre az időszakra vonatkozó dokumentumok, amelyek szerint a citromlikőr már szerepelt a Sorrento család asztalán, amelyet aperitifként vagy emésztést segítő szerként használtak. 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.