A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Limoncello Di Capri (0,7L / 30%)

6 690 Ft

Limoncello Di Capri (0,7L / 30%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Az olasz limoncello nevű citromos szeszesitalok szabadalmaztatója, a Limoncello di Capri Srl. többszáz éves receptje alapján készült citromlikőr.
Tovább olvasom

Limoncello Di Capri (0,7L / 30%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

6 690 Ft (17,56 EUR)
9 558 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
6 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
30 %
Palackozó
LIMONCELLO DI CAPRI
Gyártó
LIMONCELLO DI CAPRI
Brand
Limoncello di Capri
Italkategória
Likőr
Régió
Olaszország
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
30 %
Palackozó
LIMONCELLO DI CAPRI
Gyártó
LIMONCELLO DI CAPRI
Brand
Limoncello di Capri
Italkategória
Likőr
Régió
Olaszország

Leírás

A 19. század elején az olaszországi Capri szigetének hivatása a vendéglátás volt. A szállodai üzletág egyik úttörője Vincenza Canale, a mai híres "Mariantonia" panzió tulajdonosa maga készítette Limoncelloját szolgálta fel vendégeinek. A kor hírességei (Ignác és Arturo Cerio J. Fersen, Axel Munthe, FA Krupp, Amedeo Maiuri) jártak ide, hogy naplementekor élvezzék a finom likőr ízét. 1988-ban a leszármazottai alapították a Limoncello di Capri Srl-t, az első társaságot, akik szabadalmazták a "limoncello" kifejezést, az ősi "limonillo" caprese szóból. Az ősi családi recept, amelyet egészen napjainkig megőriztek, teszi a világ egyik leghíresebb likőrjévé. A Limoncello di Capri kizárólag az IGP (védett földrajzi jelzésű) citromhéjból készül. Hozzáadott színezéket, tartósítószert, stabilizátort és ízesítőt nem tartalmaz, a Limoncello di Capri 100% -ban természetes.

Kiváló emésztést serkentő, ha hidegen szolgálják fel, de szobahőmérsékleten is kellemes tonikkal, vagy akár pezsgővel keverve. Gyakran használják fagylalton és gyümölcssalátán is.  

 

A 19. század elején az olaszországi Capri szigetének hivatása a vendéglátás volt. A szállodai üzletág egyik úttörője Vincenza Canale, a mai híres "Mariantonia" panzió tulajdonosa maga készítette Limoncelloját szolgálta fel vendégeinek. A kor hírességei (Ignác és Arturo Cerio J. Fersen, Axel Munthe, FA Krupp, Amedeo Maiuri) jártak ide, hogy naplementekor élvezzék a finom likőr ízét. 1988-ban a leszármazottai alapították a Limoncello di Capri Srl-t, az első társaságot, akik szabadalmazták a "limoncello" kifejezést, az ősi "limonillo" caprese szóból. Az ősi családi recept, amelyet egészen napjainkig megőriztek, teszi a világ egyik leghíresebb likőrjévé. A Limoncello di Capri kizárólag az IGP (védett földrajzi jelzésű) citromhéjból készül. Hozzáadott színezéket, tartósítószert, stabilizátort és ízesítőt nem tartalmaz, a Limoncello di Capri 100% -ban természetes.

Kiváló emésztést serkentő, ha hidegen szolgálják fel, de szobahőmérsékleten is kellemes tonikkal, vagy akár pezsgővel keverve. Gyakran használják fagylalton és gyümölcssalátán is.  

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.