-10%
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Ferrand Curacao (0,7L / 40%)

9 690 Ft
8 690 Ft

Ferrand Curacao (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Egy hamisítatlan narancslikőr, amelynek magas minőségét a konyakhoz használt Ugni-Blanc szőlő adja.
Tovább olvasom

Ferrand Curacao (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

9 690 Ft
8 690 Ft (22,18 EUR)
Az utolsó 30 nap legalacsonyabb ára 8 690 Ft (-0.00%)
12 415 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
10 290 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MAISON FERRAND
Illat
Narancsos marcipán, kicsi fahéj és bors.
Íz
Narancsvirág és kandírozott narancs, fűszerekkel és tölgyes jegyekkel kiegészítve.
Lecsengés
Hosszú lecsengésű, egész szájüreget betöltő korty.
Gyártó
MAISON FERRAND
Brand
Ferrand
Italkategória
Likőr
Régió
Franciaország
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MAISON FERRAND
Illat
Narancsos marcipán, kicsi fahéj és bors.
Íz
Narancsvirág és kandírozott narancs, fűszerekkel és tölgyes jegyekkel kiegészítve.
Lecsengés
Hosszú lecsengésű, egész szájüreget betöltő korty.
Gyártó
MAISON FERRAND
Brand
Ferrand
Italkategória
Likőr
Régió
Franciaország

Leírás

A festői szépségű Chateau de Bonbonnet falai közt készül ez a rendkívül komplex narancslikőr, amit a 19. századi triple sec receptúrája alapján készítettek. Az alapját a Pierre Ferrand konyakhoz is használt Ugni-Blanc szőlő és a Haitiről származó Laraha narancs (keserű ízvilágú) adja. A keveréshez a brandyben áztatott narancshéj párlatát, konyakot és öreg brandyt, valamint brandyben és konyakban áztatott fűszereket használnak. A keverés után konyakoshordóban érlelik, amibe utolsó simításképpen narancshéjat áztatnak.

Egy igazi komplex, fűszeres narancslikőr, amely kellő édességgel rendelkezik.

A festői szépségű Chateau de Bonbonnet falai közt készül ez a rendkívül komplex narancslikőr, amit a 19. századi triple sec receptúrája alapján készítettek. Az alapját a Pierre Ferrand konyakhoz is használt Ugni-Blanc szőlő és a Haitiről származó Laraha narancs (keserű ízvilágú) adja. A keveréshez a brandyben áztatott narancshéj párlatát, konyakot és öreg brandyt, valamint brandyben és konyakban áztatott fűszereket használnak. A keverés után konyakoshordóban érlelik, amibe utolsó simításképpen narancshéjat áztatnak.

Egy igazi komplex, fűszeres narancslikőr, amely kellő édességgel rendelkezik.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.