A festői szépségű Chateau de Bonbonnet falai közt készül ez a rendkívül komplex narancslikőr, amit a 19. századi triple sec receptúrája alapján készítettek. Az alapját a Pierre Ferrand konyakhoz is használt Ugni-Blanc szőlő és a Haitiről származó Laraha narancs (keserű ízvilágú) adja. A keveréshez a brandyben áztatott narancshéj párlatát, konyakot és öreg brandyt, valamint brandyben és konyakban áztatott fűszereket használnak. A keverés után konyakoshordóban érlelik, amibe utolsó simításképpen narancshéjat áztatnak.
Egy igazi komplex, fűszeres narancslikőr, amely kellő édességgel rendelkezik.
A festői szépségű Chateau de Bonbonnet falai közt készül ez a rendkívül komplex narancslikőr, amit a 19. századi triple sec receptúrája alapján készítettek. Az alapját a Pierre Ferrand konyakhoz is használt Ugni-Blanc szőlő és a Haitiről származó Laraha narancs (keserű ízvilágú) adja. A keveréshez a brandyben áztatott narancshéj párlatát, konyakot és öreg brandyt, valamint brandyben és konyakban áztatott fűszereket használnak. A keverés után konyakoshordóban érlelik, amibe utolsó simításképpen narancshéjat áztatnak.
Egy igazi komplex, fűszeres narancslikőr, amely kellő édességgel rendelkezik.