Ehhez a kávéval kiegészített tequilalikőrhöz a mikrolepárló blanco (azaz érleletlen) kiadását veszik alapul (meglovagolva friss, földes ízét), amit a mexikói Soconusco tengerparti régiójából származó luxus arabica pörköltkávéjával bolondítanak meg. A frissen pörkölt kávé gazdag íze, csokoládés és vaníliás jegyekkel egészíti ki a friss agavé ízjegyeit.
A Mexikóban található Jarisco-hegység egy eldugott pontján, Arandas városában az eredetileg gyógyszerészként végzett Don Cazcabel kezei közül először tonikok kerültek ki, amelyek gyógyító hatása hamar közismertté tették a Cazcabel termékeket Mexikó-szerte.
Az azték hagyományok híveként, a tonikok sikerén felbuzdulva kezdtek a farmon egy mikorlepárló építésébe, tequilakészítés céljából. A mai napig csak a legmagasabb minőségű természetes alapanyagokat használják. A 10 napos – acéltartályokban végzett – fermentáció után az agavét hagyományos rézüst és oszlopos lepárlóberendezés kombinációjával desztillálják, majd hűtve szűrik, hogy megszabaduljanak a „szennyeződésektől”. Ezeknek az eljárásoknak a kombinációja adja a Cazcabel tequila jól lekerekített, de elképesztően sima és kiegyensúlyozott ízét.
Ehhez a kávéval kiegészített tequilalikőrhöz a mikrolepárló blanco (azaz érleletlen) kiadását veszik alapul (meglovagolva friss, földes ízét), amit a mexikói Soconusco tengerparti régiójából származó luxus arabica pörköltkávéjával bolondítanak meg. A frissen pörkölt kávé gazdag íze, csokoládés és vaníliás jegyekkel egészíti ki a friss agavé ízjegyeit.
A Mexikóban található Jarisco-hegység egy eldugott pontján, Arandas városában az eredetileg gyógyszerészként végzett Don Cazcabel kezei közül először tonikok kerültek ki, amelyek gyógyító hatása hamar közismertté tették a Cazcabel termékeket Mexikó-szerte.
Az azték hagyományok híveként, a tonikok sikerén felbuzdulva kezdtek a farmon egy mikorlepárló építésébe, tequilakészítés céljából. A mai napig csak a legmagasabb minőségű természetes alapanyagokat használják. A 10 napos – acéltartályokban végzett – fermentáció után az agavét hagyományos rézüst és oszlopos lepárlóberendezés kombinációjával desztillálják, majd hűtve szűrik, hogy megszabaduljanak a „szennyeződésektől”. Ezeknek az eljárásoknak a kombinációja adja a Cazcabel tequila jól lekerekített, de elképesztően sima és kiegyensúlyozott ízét.