A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Cazcabel Tequila-Coffee Liqueur (0,7L / 34%)

10 690 Ft

Cazcabel Tequila-Coffee Liqueur (0,7L / 34%)

RAKTÁRON: 1 db
Magas minőségű érleletlen tequila és egy prémium arabica kávé találkozása.
Tovább olvasom

Cazcabel Tequila-Coffee Liqueur (0,7L / 34%)

RAKTÁRON: 1 db

Webshop bruttó ár

10 690 Ft (27,29 EUR)
15 272 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
10 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
34 %
Palackozó
CAZCABEL
Gyártó
CAZCABEL
Brand
Cazcabel Premium Tequila
Italkategória
Likőr
Régió
Mexikó
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
34 %
Palackozó
CAZCABEL
Gyártó
CAZCABEL
Brand
Cazcabel Premium Tequila
Italkategória
Likőr
Régió
Mexikó

Leírás

Ehhez a kávéval kiegészített tequilalikőrhöz a mikrolepárló blanco (azaz érleletlen) kiadását veszik alapul (meglovagolva friss, földes ízét), amit a mexikói Soconusco tengerparti régiójából származó luxus arabica pörköltkávéjával bolondítanak meg. A frissen pörkölt kávé gazdag íze, csokoládés és vaníliás jegyekkel egészíti ki a friss agavé ízjegyeit.

A Mexikóban található Jarisco-hegység egy eldugott pontján, Arandas városában az eredetileg gyógyszerészként végzett Don Cazcabel kezei közül először tonikok kerültek ki, amelyek gyógyító hatása hamar közismertté tették a Cazcabel termékeket Mexikó-szerte.

Az azték hagyományok híveként, a tonikok sikerén felbuzdulva kezdtek a farmon egy mikorlepárló építésébe, tequilakészítés céljából. A mai napig csak a legmagasabb minőségű természetes alapanyagokat használják. A 10 napos – acéltartályokban végzett – fermentáció után az agavét hagyományos rézüst és oszlopos lepárlóberendezés kombinációjával desztillálják, majd hűtve szűrik, hogy megszabaduljanak a „szennyeződésektől”. Ezeknek az eljárásoknak a kombinációja adja a Cazcabel tequila jól lekerekített, de elképesztően sima és kiegyensúlyozott ízét.

 

Ehhez a kávéval kiegészített tequilalikőrhöz a mikrolepárló blanco (azaz érleletlen) kiadását veszik alapul (meglovagolva friss, földes ízét), amit a mexikói Soconusco tengerparti régiójából származó luxus arabica pörköltkávéjával bolondítanak meg. A frissen pörkölt kávé gazdag íze, csokoládés és vaníliás jegyekkel egészíti ki a friss agavé ízjegyeit.

A Mexikóban található Jarisco-hegység egy eldugott pontján, Arandas városában az eredetileg gyógyszerészként végzett Don Cazcabel kezei közül először tonikok kerültek ki, amelyek gyógyító hatása hamar közismertté tették a Cazcabel termékeket Mexikó-szerte.

Az azték hagyományok híveként, a tonikok sikerén felbuzdulva kezdtek a farmon egy mikorlepárló építésébe, tequilakészítés céljából. A mai napig csak a legmagasabb minőségű természetes alapanyagokat használják. A 10 napos – acéltartályokban végzett – fermentáció után az agavét hagyományos rézüst és oszlopos lepárlóberendezés kombinációjával desztillálják, majd hűtve szűrik, hogy megszabaduljanak a „szennyeződésektől”. Ezeknek az eljárásoknak a kombinációja adja a Cazcabel tequila jól lekerekített, de elképesztően sima és kiegyensúlyozott ízét.

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.