Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

ABK6 Extra cognac fa díszdobozban (0,7L / 43%)

140 290 Ft

ABK6 Extra cognac fa díszdobozban (0,7L / 43%)

RAKTÁRON: 2 db
A birtok, ahol az ABK6 is készül, több mint 200 éve foglalkozik konyakkészítéssel, és kizárólag single estate konyakokat gyárt.
Tovább olvasom

ABK6 Extra cognac fa díszdobozban (0,7L / 43%)

RAKTÁRON: 2 db

Webshop bruttó ár

140 290 Ft (368,22 EUR)
200 415 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
143 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
DOMAINES FRANCIS ABÉCASSIS
Gyártó
DOMAINES FRANCIS ABÉCASSIS
Brand
ABK6
Italkategória
Cognac
Régió
Franciaország
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
DOMAINES FRANCIS ABÉCASSIS
Gyártó
DOMAINES FRANCIS ABÉCASSIS
Brand
ABK6
Italkategória
Cognac
Régió
Franciaország

Leírás

Ez a gazdag konyak rugalmas és engedékeny, aromás összetettség jellemzi, ahol a cédrusfa, a kandírozott gyümölcs és a méz aromája keveredik.

A nagy múltú Domaine Francis Abécassis konyakház négyféle, egyaránt magas minőségű, de eltérő stílusú konyakot gyárt: ABK6, Leyrat, Reviseur és Grands Domaines. A legtöbb más konyakkal ellentétben termékeik mind egy-egy birtokról származó, ún. single estate konyakok. A cég tartja kezében a teljes gyártási folyamatot a szőlőtermesztéstől a lepárláson át az érlelésig, a keverésig és a palackozásig.

Közülük a legegyedibb az ABK6 (kiejtés: é-bí-kéj-szix), amelynek neve a tulajdonoséból (Abécassis = ABK6) származik. Az ABK6 palackok világos, leegyszerűsített formája modern és provokatív, a konyakfogyasztók megváltozott igényeit tükrözi. A célcsoportba a státusz iránt fogékony városi fiatalok tartoznak. Az ABK6 ma az egyetlen igazán modern konyak a piacon. Ugyanolyan sokoldalú és jól keverhető, mint a vodka, és azoknak a fogyasztóknak készült, akik a vodkához képest testesebb és gazdagabb ízvilágú italt keresnek.

Ezzel a márkával a konyakház egy új konyakminőséget teremtett meg: a single estate konyakokra jellemző egyediség és minőség, valamint a modern megjelenés ötvözésével.

A Domaine de Chez Maillard már több mint 200 éve foglalkozik konyakkészítéssel. A környéket, ahol ez a birtok elhelyezkedik, régebben "Champagne de Blanzac"-nak nevezték, utalva ezzel a Champagne-területekéhez hasonló meszes talajra, amely kiválóan alkalmas konyakkészítéshez kiváló borok termelésére.

A birtok generációkon keresztül a Leyrat-család tulajdonában volt. A 90-es évek közepén a birtokot Francis Abécassis vásárolta meg, aki az új generációs konyakkészítő üzletemberek közé tartozik, és jelenleg több mint 250 hektár területtel rendelkezik a konyakrégióban.

Ez a gazdag konyak rugalmas és engedékeny, aromás összetettség jellemzi, ahol a cédrusfa, a kandírozott gyümölcs és a méz aromája keveredik.

A nagy múltú Domaine Francis Abécassis konyakház négyféle, egyaránt magas minőségű, de eltérő stílusú konyakot gyárt: ABK6, Leyrat, Reviseur és Grands Domaines. A legtöbb más konyakkal ellentétben termékeik mind egy-egy birtokról származó, ún. single estate konyakok. A cég tartja kezében a teljes gyártási folyamatot a szőlőtermesztéstől a lepárláson át az érlelésig, a keverésig és a palackozásig.

Közülük a legegyedibb az ABK6 (kiejtés: é-bí-kéj-szix), amelynek neve a tulajdonoséból (Abécassis = ABK6) származik. Az ABK6 palackok világos, leegyszerűsített formája modern és provokatív, a konyakfogyasztók megváltozott igényeit tükrözi. A célcsoportba a státusz iránt fogékony városi fiatalok tartoznak. Az ABK6 ma az egyetlen igazán modern konyak a piacon. Ugyanolyan sokoldalú és jól keverhető, mint a vodka, és azoknak a fogyasztóknak készült, akik a vodkához képest testesebb és gazdagabb ízvilágú italt keresnek.

Ezzel a márkával a konyakház egy új konyakminőséget teremtett meg: a single estate konyakokra jellemző egyediség és minőség, valamint a modern megjelenés ötvözésével.

A Domaine de Chez Maillard már több mint 200 éve foglalkozik konyakkészítéssel. A környéket, ahol ez a birtok elhelyezkedik, régebben "Champagne de Blanzac"-nak nevezték, utalva ezzel a Champagne-területekéhez hasonló meszes talajra, amely kiválóan alkalmas konyakkészítéshez kiváló borok termelésére.

A birtok generációkon keresztül a Leyrat-család tulajdonában volt. A 90-es évek közepén a birtokot Francis Abécassis vásárolta meg, aki az új generációs konyakkészítő üzletemberek közé tartozik, és jelenleg több mint 250 hektár területtel rendelkezik a konyakrégióban.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.