Bottega Prosecco Rose Gold (0,2l, 11,5%)

RAKTÁRON
1 490 Ft

Bottega Prosecco Rose Gold (0,2l, 11,5%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Olaszország észak-keleti borrégiójából származó prosecco, védett elnevezéssel.
Tovább olvasom

Bottega Prosecco Rose Gold (0,2l, 11,5%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Megosztás

Online bruttó ár

1 490 Ft
7 451 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
1 550 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.2 l
Alkoholtartalom
11.5 %
Palackozó
BOTTEGA SPA.
Gyártó
N.A.
Brand
Bottega
Italkategória
Champagne
Régió
Olaszország
Ürtartalom
0.2 l
Alkoholtartalom
11.5 %
Palackozó
BOTTEGA SPA.
Gyártó
N.A.
Brand
Bottega
Italkategória
Champagne
Régió
Olaszország

Leírás

A Prosecco Olaszországban gyártott habzóbor, amelynek termelési és származási módja szigorúan szabályozott és ellenőrzött. Prosecconak akkor nevezhető egy habzóbor, ha észak-kelet Olaszország Veneto borvidékéről származik. A Prosecco szőlőültetvények a Valdobbiadene, Treviso és Conegliano városok körüli nagy területen terülnek szét, de még a Friuli-Venezia Giulia régió triestei területén is készítik, Olaszország legészak-keletibb csücskében.

A Bottega egy olasz családi vállalkozás, amelynek ősei már 400 évvel ezelőtt is szőlőműveléssel foglalkoztak. Eleinte grappával és más tömény italokkal foglalkoztak, de 25 éve már Proseccot is készítenek. Olaszországban 4 településen vannak borászataik és 200-nál több nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek. 132 országban találhatóak meg. Termékeiket művészi igényesség jellemzi.

A Prosecco Olaszországban gyártott habzóbor, amelynek termelési és származási módja szigorúan szabályozott és ellenőrzött. Prosecconak akkor nevezhető egy habzóbor, ha észak-kelet Olaszország Veneto borvidékéről származik. A Prosecco szőlőültetvények a Valdobbiadene, Treviso és Conegliano városok körüli nagy területen terülnek szét, de még a Friuli-Venezia Giulia régió triestei területén is készítik, Olaszország legészak-keletibb csücskében.

A Bottega egy olasz családi vállalkozás, amelynek ősei már 400 évvel ezelőtt is szőlőműveléssel foglalkoztak. Eleinte grappával és más tömény italokkal foglalkoztak, de 25 éve már Proseccot is készítenek. Olaszországban 4 településen vannak borászataik és 200-nál több nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek. 132 országban találhatóak meg. Termékeiket művészi igényesség jellemzi.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.