Cachaca Capucana (0,7 l, 42%)

RAKTÁRON
11 990 Ft

Cachaca Capucana (0,7 l, 42%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Olyan bourbonhordókban érlelik, amelyekben előtte Islay szigeti füstös whiskyt tároltak.
Tovább olvasom

Cachaca Capucana (0,7 l, 42%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db

Online bruttó ár

11 990 Ft
17 129 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
12 790 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Érlelési idő
3 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
42 %
Palackozó
VANTGUARD
Hordótípus
Bourbonhordó, amelyben Islay szigeti whisky volt
Illat
Az aloe vera, a narancs és a keksz frissítő aromái.
Íz
Virágméz és párolt gyümölcsös hatások, citrusok.
Gyártó
N.A.
Brand
Capucana
Italkategória
Cachaca
Régió
Brazília
Érlelési idő
3 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
42 %
Palackozó
VANTGUARD
Hordótípus
Illat
Íz
Gyártó
N.A.
Brand
Capucana
Italkategória
Cachaca
Régió
Brazília

Leírás

Brazília a legváltozatosabb kulturális és természeti adottságokkal rendelkezik a világon. Ha mindezt egy szóval szeretnénk kifejezni, akkor csak annyit kell mondanunk: ÉLET - csupa nagyetűvel. Ennek a vitalitásnak folyékony megjelenése a cachaca, és természetesen a belőle készülő caipirinha.

 

A Capucana megalkotói egy olyan cachaca-t akartak létrehozni, amely amellett, hogy megmutatja eme nagyszerű ital alapkarakterét, megkülönböztető egyediséggel bír. A frissen préselt cukornádléből erjesztett majd lepárolt italt ezért olyan bourbonhordókban érlelték, amelyekben előtte Islay szigeti füstös whisky volt. Hoppá, két, egészen más hangulatú táj, Brazília és Skócia találkozása a palackban! És ami belőle születik: egy citrus vezérelt cachaca, amely a minőségi koktélok legkiválóbb alapanyaga, illetve önálló fogyasztásra is teljesen megfelel!

 

A cukornád három különböző terroir-ral rendelkező farmról származik, ezek a Santa Lidia, Capuava és a Bertioga birtokok. Ezeket külön párolják le, majd érlelik három évig, végül összekeverik őket, érleletlen párlatokat is felhasználva, annak érdekében, hogy a frissesség és a komplexitás egyszerre jellemezze a végső italt. Ez a Capucana.

 

A lepárlót még 1886-ban alapította Sao Paolo közelében (Piracicaba) Christiano Matthiessen, egy Dániából elszármazott mérnök, aki eleinte csak saját használtra párolt le cachaca-t. Ma már dédunokája felügyeli a lepárlást.

Brazília a legváltozatosabb kulturális és természeti adottságokkal rendelkezik a világon. Ha mindezt egy szóval szeretnénk kifejezni, akkor csak annyit kell mondanunk: ÉLET - csupa nagyetűvel. Ennek a vitalitásnak folyékony megjelenése a cachaca, és természetesen a belőle készülő caipirinha.

 

A Capucana megalkotói egy olyan cachaca-t akartak létrehozni, amely amellett, hogy megmutatja eme nagyszerű ital alapkarakterét, megkülönböztető egyediséggel bír. A frissen préselt cukornádléből erjesztett majd lepárolt italt ezért olyan bourbonhordókban érlelték, amelyekben előtte Islay szigeti füstös whisky volt. Hoppá, két, egészen más hangulatú táj, Brazília és Skócia találkozása a palackban! És ami belőle születik: egy citrus vezérelt cachaca, amely a minőségi koktélok legkiválóbb alapanyaga, illetve önálló fogyasztásra is teljesen megfelel!

 

A cukornád három különböző terroir-ral rendelkező farmról származik, ezek a Santa Lidia, Capuava és a Bertioga birtokok. Ezeket külön párolják le, majd érlelik három évig, végül összekeverik őket, érleletlen párlatokat is felhasználva, annak érdekében, hogy a frissesség és a komplexitás egyszerre jellemezze a végső italt. Ez a Capucana.

 

A lepárlót még 1886-ban alapította Sao Paolo közelében (Piracicaba) Christiano Matthiessen, egy Dániából elszármazott mérnök, aki eleinte csak saját használtra párolt le cachaca-t. Ma már dédunokája felügyeli a lepárlást.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.