Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Ararat 30 éves Erebuni brandy (0,7l / 40%)

260 190 Ft

Ararat 30 éves Erebuni brandy (0,7l / 40%)

RAKTÁRON: 1 db
30 éves örmény brandy
Tovább olvasom

Ararat 30 éves Erebuni brandy (0,7l / 40%)

RAKTÁRON: 1 db

Webshop bruttó ár

260 190 Ft (682,93 EUR)
371 701 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
263 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
30 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
YEREVAN BRANDY COMPANY
Gyártó
YEREVAN BRANDY COMPANY
Brand
Ararat
Italkategória
Brandy
Régió
Örményország
Érlelési idő
30 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
YEREVAN BRANDY COMPANY
Gyártó
YEREVAN BRANDY COMPANY
Brand
Ararat
Italkategória
Brandy
Régió
Örményország

Leírás

A legenda szerint, az emberiség akkor kóstolta meg először a bort és érezte annak mágikus hatását, amikor Noé kortyolgatni kezdte az Ararát-hegy lábánál, ahol ma az Ararat brandyket készítik, kizárólag az itt termő szőlőfajtákból: Voskehat, Garan Dmak, Rkatsitely, Mskhali, Kangun. Amikor ezeket a szőlőfajtákat más területekre ültetik át, nem eresztenek gyökeret, vagy ha meggyökereznek, elvesztik egyedi jellegüket. A szőlők intenzív aromái és gazdag ízei átjárják ezt az ősi receptúra alapján készülő italt, és szinte minden érzékszervünkre hatnak.

Az örmény brandy termelését 1887-től követhetjük nyomon, amikor Nerses Tairyants kereskedő megépítette az ország első kombinált borászatát és szeszfőzdéjét Jereván korábbi erődjének a helyszínén. Amikor a többi szeszfőzde még csak háziiparnak számított, Tairyants gyára már el volt látva két Charente lepárlóval, amelyek klasszikus konyaktechnológia szerint készítettek párlatokat. Ezek lehetővé tették a párlatok speciális érlelését is.

Az Ararat márkanevet, amelynek gazdag történelmi múltja van, egyedülálló brandyk képviselik. Magas szintű gyártási szabványaik következtében az egész világon ismertek. Az Ararat 120 év elmúltával még mindig Örményország leghíresebb és legsikeresebb örmény brandymárkája az egész világon.

A legenda szerint, az emberiség akkor kóstolta meg először a bort és érezte annak mágikus hatását, amikor Noé kortyolgatni kezdte az Ararát-hegy lábánál, ahol ma az Ararat brandyket készítik, kizárólag az itt termő szőlőfajtákból: Voskehat, Garan Dmak, Rkatsitely, Mskhali, Kangun. Amikor ezeket a szőlőfajtákat más területekre ültetik át, nem eresztenek gyökeret, vagy ha meggyökereznek, elvesztik egyedi jellegüket. A szőlők intenzív aromái és gazdag ízei átjárják ezt az ősi receptúra alapján készülő italt, és szinte minden érzékszervünkre hatnak.

Az örmény brandy termelését 1887-től követhetjük nyomon, amikor Nerses Tairyants kereskedő megépítette az ország első kombinált borászatát és szeszfőzdéjét Jereván korábbi erődjének a helyszínén. Amikor a többi szeszfőzde még csak háziiparnak számított, Tairyants gyára már el volt látva két Charente lepárlóval, amelyek klasszikus konyaktechnológia szerint készítettek párlatokat. Ezek lehetővé tették a párlatok speciális érlelését is.

Az Ararat márkanevet, amelynek gazdag történelmi múltja van, egyedülálló brandyk képviselik. Magas szintű gyártási szabványaik következtében az egész világon ismertek. Az Ararat 120 év elmúltával még mindig Örményország leghíresebb és legsikeresebb örmény brandymárkája az egész világon.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.