A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Pfneiszl Pincészet Soproni Merlot 2019 (0,75 l, 13%)

2 690 Ft

Pfneiszl Pincészet Soproni Merlot 2019 (0,75 l, 13%)

RAKTÁRON: 2 db
Illatában frissen préselt erdei gyümölcsök, leginkább feketeszeder jelenik meg, míg ízében gyümölcsös, hosszú selymes-lágy lecsengéssel. A szokásosnál hidegebben javasoljuk fogyasztani.
Tovább olvasom

Pfneiszl Pincészet Soproni Merlot 2019 (0,75 l, 13%)

RAKTÁRON: 2 db

Webshop bruttó ár

2 690 Ft (7,06 EUR)
3 587 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
2 690 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
13 %
Palackozó
PFNEISZL PINCÉSZET
Gyártó
PFNEISZL PINCÉSZET
Brand
Pfneiszl Pincészet
Italkategória
Bor
Régió
Magyarország
Szín
Vörös
Jelleg
Száraz
Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
13 %
Palackozó
PFNEISZL PINCÉSZET
Gyártó
PFNEISZL PINCÉSZET
Brand
Pfneiszl Pincészet
Italkategória
Bor
Régió
Magyarország
Szín
Vörös
Jelleg
Száraz

Leírás

A Pfneiszl lányok, Birgit és Katrin
Birgit már 14 évesen borásznak készült és 16 éves korától beutazta a világ híres bortermelő vidékeit, dolgozott Napa Valley-ben, Argentínában, Chilében, Olaszországban, Ausztráliában és Új-Zélandon is. Hazatérése után 2006-ban testvérével átvették szüleik által vásárolt soproni birtokuk vezetését és Magyarországon az elsők között fogtak bele a biogazdálkodásba.

Katrin, testvérével ellentétben, közgazdásznak tanult és 18 éves koráig még alkoholt sem ivott. Ballagására kapott a nővérétől egy saját készítésű gyöngyözőbort, ami rádöbbentette, hogy milyen kreatív szakma a borászat. Onnantól kezdve folyamatosan kereste a lehetőséget a tanulásra és a fejlődésre és napjainkban testvérével együtt a magyar borásztársadalom elismert tagjai.

Jelenleg 13 hektáron gazdálkodnak, 9 szőlőfajtával. Már 2006-ban átálltak a biogazdálkodásra és megkezdték tíz éves együttműködésüket a Biokontroll Hungáriával. Három évvel az átállás után született meg az első bioévjáratuk.

Illatában frissen préselt erdei gyümölcsök, leginkább feketeszeder jelenik meg, míg ízében gyümölcsös, hosszú selymes-lágy lecsengéssel. A szokásosnál hidegebben javasoljuk fogyasztani.

A Pfneiszl lányok, Birgit és Katrin
Birgit már 14 évesen borásznak készült és 16 éves korától beutazta a világ híres bortermelő vidékeit, dolgozott Napa Valley-ben, Argentínában, Chilében, Olaszországban, Ausztráliában és Új-Zélandon is. Hazatérése után 2006-ban testvérével átvették szüleik által vásárolt soproni birtokuk vezetését és Magyarországon az elsők között fogtak bele a biogazdálkodásba.

Katrin, testvérével ellentétben, közgazdásznak tanult és 18 éves koráig még alkoholt sem ivott. Ballagására kapott a nővérétől egy saját készítésű gyöngyözőbort, ami rádöbbentette, hogy milyen kreatív szakma a borászat. Onnantól kezdve folyamatosan kereste a lehetőséget a tanulásra és a fejlődésre és napjainkban testvérével együtt a magyar borásztársadalom elismert tagjai.

Jelenleg 13 hektáron gazdálkodnak, 9 szőlőfajtával. Már 2006-ban átálltak a biogazdálkodásra és megkezdték tíz éves együttműködésüket a Biokontroll Hungáriával. Három évvel az átállás után született meg az első bioévjáratuk.

Illatában frissen préselt erdei gyümölcsök, leginkább feketeszeder jelenik meg, míg ízében gyümölcsös, hosszú selymes-lágy lecsengéssel. A szokásosnál hidegebben javasoljuk fogyasztani.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.