Ifj. Bacsó András a 2020-as szüretet követően vette át édesapjától a borászat teljes szakmai vezetését, így a birtok zászlósborának erjesztése, érlelése és házasítása is hozzá köthető. András kisiskolás kora óta készít bort, először a családi pincében, majd Burgundiában és jelenleg a Tempos Vega Sicilia magyarországi birtokán. Nehéznek mondható, hűvösebb és magasabb savtartalmú borokban gazdag évjáratban még a szokásosnál is nehezebb volt az optimális érettségű szőlők szürete. A késő ősszel szüretelt, botritiszmentes fürtöket többszöri válogatás után törésmentesen és egészfürtösen préselték, majd új Miklóssy kádárhordókban és rozsdamentes acéltartályokban erjesztették és hordóban érlelték 6 hónapig. Hűsítő, tiszta ízű, ásványos és friss bor, a furmint jellegzetes aromáival, hosszú érlelési potenciállal.
Ifj. Bacsó András a 2020-as szüretet követően vette át édesapjától a borászat teljes szakmai vezetését, így a birtok zászlósborának erjesztése, érlelése és házasítása is hozzá köthető. András kisiskolás kora óta készít bort, először a családi pincében, majd Burgundiában és jelenleg a Tempos Vega Sicilia magyarországi birtokán. Nehéznek mondható, hűvösebb és magasabb savtartalmú borokban gazdag évjáratban még a szokásosnál is nehezebb volt az optimális érettségű szőlők szürete. A késő ősszel szüretelt, botritiszmentes fürtöket többszöri válogatás után törésmentesen és egészfürtösen préselték, majd új Miklóssy kádárhordókban és rozsdamentes acéltartályokban erjesztették és hordóban érlelték 6 hónapig. Hűsítő, tiszta ízű, ásványos és friss bor, a furmint jellegzetes aromáival, hosszú érlelési potenciállal.