A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Oremus Mandolás 2020 (0,75L)

RAKTÁRON
6 890 Ft

Oremus Mandolás 2020 (0,75L)

RAKTÁRON: 3 db
2023-ban alapításának 30. évfordulóját ünneplő Oremus birtok legendás és úttörő 20. évjáratú Mandolás Furmintja.
Tovább olvasom

Oremus Mandolás 2020 (0,75L)

RAKTÁRON: 3 db

Webshop bruttó ár

6 890 Ft (18,67 EUR)
9 187 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
7 290 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
13.5 %
Palackozó
OREMUS
Gyártó
OREMUS
Brand
Oremus
Italkategória
Bor
Régió
Magyarország
Szín
Fehér
Jelleg
Száraz
Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
13.5 %
Palackozó
OREMUS
Gyártó
OREMUS
Brand
Oremus
Italkategória
Bor
Régió
Magyarország
Szín
Fehér
Jelleg
Száraz

Leírás

Ifj. Bacsó András a 2020-as szüretet követően vette át édesapjától a borászat teljes szakmai vezetését, így a birtok zászlósborának erjesztése, érlelése és házasítása is hozzá köthető. András kisiskolás kora óta készít bort, először a családi pincében, majd Burgundiában és jelenleg a Tempos Vega Sicilia magyarországi birtokán. Nehéznek mondható, hűvösebb és magasabb savtartalmú borokban gazdag évjáratban még a szokásosnál is nehezebb volt az optimális érettségű szőlők szürete. A késő ősszel szüretelt, botritiszmentes fürtöket többszöri válogatás után törésmentesen és egészfürtösen préselték, majd új Miklóssy kádárhordókban és rozsdamentes acéltartályokban erjesztették és hordóban érlelték 6 hónapig. Hűsítő, tiszta ízű, ásványos és friss bor, a furmint jellegzetes aromáival, hosszú érlelési potenciállal.  

Ifj. Bacsó András a 2020-as szüretet követően vette át édesapjától a borászat teljes szakmai vezetését, így a birtok zászlósborának erjesztése, érlelése és házasítása is hozzá köthető. András kisiskolás kora óta készít bort, először a családi pincében, majd Burgundiában és jelenleg a Tempos Vega Sicilia magyarországi birtokán. Nehéznek mondható, hűvösebb és magasabb savtartalmú borokban gazdag évjáratban még a szokásosnál is nehezebb volt az optimális érettségű szőlők szürete. A késő ősszel szüretelt, botritiszmentes fürtöket többszöri válogatás után törésmentesen és egészfürtösen préselték, majd új Miklóssy kádárhordókban és rozsdamentes acéltartályokban erjesztették és hordóban érlelték 6 hónapig. Hűsítő, tiszta ízű, ásványos és friss bor, a furmint jellegzetes aromáival, hosszú érlelési potenciállal.  



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.