Az elkészítéséhez szükséges szőlőt eltérő érettségi állapotban szüretelték le, három héten keresztül, annak érdekében, hogy változatosabb ízvilággal ruházhassák fel a tételt. A komplexitás növelése érdekében 3 hónapon keresztül seprőn tartották, mely eredményeképp harmonikus karakterrel ruházódott fel. Szalmasárga színében zöldes árnyalatok tükröződnek. Élénk trópusi gyümölcsös, gyógynövényes illatához, gazdag, telt, maracujás, ananászos aromák kapcsolódnak, ropogós savakkal, krémes textúrával.
Az elkészítéséhez szükséges szőlőt eltérő érettségi állapotban szüretelték le, három héten keresztül, annak érdekében, hogy változatosabb ízvilággal ruházhassák fel a tételt. A komplexitás növelése érdekében 3 hónapon keresztül seprőn tartották, mely eredményeképp harmonikus karakterrel ruházódott fel. Szalmasárga színében zöldes árnyalatok tükröződnek. Élénk trópusi gyümölcsös, gyógynövényes illatához, gazdag, telt, maracujás, ananászos aromák kapcsolódnak, ropogós savakkal, krémes textúrával.