A Lőczedomb 1,4 hektáron elhelyezkedő vastag, vörös homokkőből álló terület, ahol 30-40 éves kordon művelésű tőkéken terem az olaszrizling. A kézzel szüretelt szőlő 60%-a hordóban, 40%-a pedig tartályban erjedt spontán, majd 10 hónap érlelés után került palackba. Korábbi évjárathoz képest könnyedebb stílust képvisel. Illatban a fehér húsú gyümölcsök, alma, őszibarack, visszafogott zöldfűszerek jelennek meg. Kortyban az élénk savak mellett a zöldalma, citrusok, enyhe sósság, pici fűszer, mandula és vanília a meghatározó.
A Lőczedomb 1,4 hektáron elhelyezkedő vastag, vörös homokkőből álló terület, ahol 30-40 éves kordon művelésű tőkéken terem az olaszrizling. A kézzel szüretelt szőlő 60%-a hordóban, 40%-a pedig tartályban erjedt spontán, majd 10 hónap érlelés után került palackba. Korábbi évjárathoz képest könnyedebb stílust képvisel. Illatban a fehér húsú gyümölcsök, alma, őszibarack, visszafogott zöldfűszerek jelennek meg. Kortyban az élénk savak mellett a zöldalma, citrusok, enyhe sósság, pici fűszer, mandula és vanília a meghatározó.