-10%

The Japanese Bitters Shiso (0,1 l, 28%)

RAKTÁRON
10 490 Ft
9 390 Ft

The Japanese Bitters Shiso (0,1 l, 28%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Egy eredeti Japán bitter a Shiso levél különleges ízével.
Tovább olvasom

The Japanese Bitters Shiso (0,1 l, 28%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db

Online bruttó ár

10 490 Ft
9 390 Ft
93 900 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
11 190 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.1 l
Alkoholtartalom
28 %
Palackozó
THE JAPANESE BITTERS
Gyártó
THE JAPANESE BITTERS
Brand
The Japanese Bitters
Italkategória
Bitter
Régió
Japán
Ürtartalom
0.1 l
Alkoholtartalom
28 %
Palackozó
THE JAPANESE BITTERS
Gyártó
THE JAPANESE BITTERS
Brand
The Japanese Bitters
Italkategória
Bitter
Régió
Japán

Leírás

A Bitter készítője Yuki Yamazaki, a Bobby's Gin nemzetközileg elismert márkanagykövete, aki tanulmányai után bejárta a világot: 2017-ben elkészítette a saját bittereit és a Honbo lepárló segítségével megszerezte a lepárlási engedélyét.

Az elkészítési eljárás lerövidítése érdekében Yuki a megszokott 2-3 hónapos macerálás helyett hosszú órákra sous vide kádba helyezi a párlatot az alapanyagokkal egy vákuumcsomagolásban. Ennek az eljárásnak köszönhetően a minőség nem csökken, és a gyártási folyamat gyorsabbá, valamint hatékonyabbá válik.

Ez a kiadás a kék Shiho levelének felhasználásával készül, amit más néven kínai bazsalikomnak is neveznek és a mentafélék családjába tartozik. A leveleket fűszerként és ételszínezékként is használják Japánban. A szervezetre is jótékony hatással van, többek között erősíti az immunrendszert, antibakteriális hatású, a vas és C-vitamin-pótlást szolgálja és magas kalcium tartalma miatt az idegrendszerre is nyugtató hatással van.

Ízében enyhe csípősség és kis kesernyésség fedezhető fel, koktéloknak tökéletes kiegészítője lehet.

 

A Bitter készítője Yuki Yamazaki, a Bobby's Gin nemzetközileg elismert márkanagykövete, aki tanulmányai után bejárta a világot: 2017-ben elkészítette a saját bittereit és a Honbo lepárló segítségével megszerezte a lepárlási engedélyét.

Az elkészítési eljárás lerövidítése érdekében Yuki a megszokott 2-3 hónapos macerálás helyett hosszú órákra sous vide kádba helyezi a párlatot az alapanyagokkal egy vákuumcsomagolásban. Ennek az eljárásnak köszönhetően a minőség nem csökken, és a gyártási folyamat gyorsabbá, valamint hatékonyabbá válik.

Ez a kiadás a kék Shiho levelének felhasználásával készül, amit más néven kínai bazsalikomnak is neveznek és a mentafélék családjába tartozik. A leveleket fűszerként és ételszínezékként is használják Japánban. A szervezetre is jótékony hatással van, többek között erősíti az immunrendszert, antibakteriális hatású, a vas és C-vitamin-pótlást szolgálja és magas kalcium tartalma miatt az idegrendszerre is nyugtató hatással van.

Ízében enyhe csípősség és kis kesernyésség fedezhető fel, koktéloknak tökéletes kiegészítője lehet.

 

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.