Campari (1 l, 25%)

RAKTÁRON
7 290 Ft

Campari (1 l, 25%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
A Campari a világ leghíresebb keserűlikőrje (bitter), melyet alkoholból, valamint gyógynövények és gyümölcsök (pl. keserűnarancs) kivonatából készítenek.
Tovább olvasom

Campari (1 l, 25%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Megosztás

Online bruttó ár

7 290 Ft
7 291 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
7 790 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
1 l
Alkoholtartalom
25 %
Palackozó
CAMPARI GROUP
Gyártó
CAMPARI
Italkategória
Bitter
Régió
Olaszország
Ürtartalom
1 l
Alkoholtartalom
25 %
Palackozó
CAMPARI GROUP
Gyártó
CAMPARI
Italkategória
Bitter
Régió
Olaszország

Leírás

A Campari a világ leghíresebb keserűlikőrje (bitter), melyet alkoholból, valamint gyógynövények és gyümölcsök (pl. keserűnarancs) kivonatából készítenek. Jellegzetes keserű íze és sötétvörös színe van, alkoholfokát a célországtól függően állítják be 20,5% és 28% között (Magyarországon 25%). Általában koktélösszetevőként használják szódavízzel, borral, vagy citrusfélék, például narancs vagy citrom levével.

A Camparit Magyarországon sokszor tévesen a vermutok közé sorolják, melyek azonban borból készülnek, alacsonyabb az alkoholtartalmuk, és legtöbbször az ízük is kevésbé keserű.

A Campari története 1860-ban kezdődött, ekkor találta ki receptjét Gaspare Campari az olaszországi Novarában. A recept titkos, és a gyártó elmondása szerint 1860 óta nem változott.

A Campari első üzeme 1904-ben nyílt Sesto San Giovanniban, Milánótól nem messze. Az italt árusító bároktól megkövetelte a Campari Bitters tábla elhelyezését. Gaspare fia, Davide Campari igazgatósága alatt az italt exportálni kezdték, először a Francia Riviéra szívében fekvő Nizzába, majd a tengerentúlra. A Camparit ma 190 országban árusítják.

A Campari pótolhatatlan összetevője az olyan klasszikus koktéloknak, mint a Negroni, a Garibaldi, vagy az Americano.

Forrás: wikipédia

A Campari a világ leghíresebb keserűlikőrje (bitter), melyet alkoholból, valamint gyógynövények és gyümölcsök (pl. keserűnarancs) kivonatából készítenek. Jellegzetes keserű íze és sötétvörös színe van, alkoholfokát a célországtól függően állítják be 20,5% és 28% között (Magyarországon 25%). Általában koktélösszetevőként használják szódavízzel, borral, vagy citrusfélék, például narancs vagy citrom levével.

A Camparit Magyarországon sokszor tévesen a vermutok közé sorolják, melyek azonban borból készülnek, alacsonyabb az alkoholtartalmuk, és legtöbbször az ízük is kevésbé keserű.

A Campari története 1860-ban kezdődött, ekkor találta ki receptjét Gaspare Campari az olaszországi Novarában. A recept titkos, és a gyártó elmondása szerint 1860 óta nem változott.

A Campari első üzeme 1904-ben nyílt Sesto San Giovanniban, Milánótól nem messze. Az italt árusító bároktól megkövetelte a Campari Bitters tábla elhelyezését. Gaspare fia, Davide Campari igazgatósága alatt az italt exportálni kezdték, először a Francia Riviéra szívében fekvő Nizzába, majd a tengerentúlra. A Camparit ma 190 országban árusítják.

A Campari pótolhatatlan összetevője az olyan klasszikus koktéloknak, mint a Negroni, a Garibaldi, vagy az Americano.

Forrás: wikipédia

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.