Angostura Aromatic Bitters (0,2 l, 44,7%)

RAKTÁRON
5 290 Ft

Angostura Aromatic Bitters (0,2 l, 44,7%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Az Angostura Bitters a legjobbat hozza ki az ételekből!
Tovább olvasom

Angostura Aromatic Bitters (0,2 l, 44,7%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db

Online bruttó ár

5 290 Ft
26 450 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
5 590 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.2 l
Alkoholtartalom
44.7 %
Palackozó
ANGOSTURA CO.
Gyártó
ANCOSTURA CO.
Brand
Angostura
Italkategória
Bitter
Régió
Trinidad és Tobago
Ürtartalom
0.2 l
Alkoholtartalom
44.7 %
Palackozó
ANGOSTURA CO.
Gyártó
ANCOSTURA CO.
Brand
Angostura
Italkategória
Bitter
Régió
Trinidad és Tobago

Leírás

Johann Gottlieb Benjamin Siegert doktor 1820-ban érkezett Németországból Venezuelába, ahol orvosként segített a Simon Bolivar vezette függetlenségi harcokban. Néhány év alatt olyan aromás gyomorkeserűt alkotott meg az ottani növényekből, amely a katonák étvágyát és emésztését egyaránt segítette. Az Angostura név annak a venezuelai városnak a neve, ahol Siegert doktor lakott. Később ezt a keserűt egyre inkább különböző ételek ízesítésre kezdték el használni. Siegert munkássága nyomán kialakult cég a századfordulón Trinidad szigetére költözött át, ahol mind nagyobb szerep jutott a rumkészítésnek is. Az Angostura keserű az egész világon hírnévre tett szert; a cég a spanyol és a brit királyi családnak is hivatalos szállítójává vált. Az Angostura Bitters-nek nevével ellentétben nincsen markáns keserű íze. Épp ezért az ételek, italok aromáit nem elfedi, hanem kiemeli azokat, egyedi hatásokkal gazdagítja, a legjobbat hozza ki belőlük. Kiválóan alkalmas koktélokhoz, gyümölcslevekhez, friss salátákhoz, kávékhoz, fagylaltokhoz, valamint levesek, szószok, húsok fűszerezésére és pácoláshoz.

Johann Gottlieb Benjamin Siegert doktor 1820-ban érkezett Németországból Venezuelába, ahol orvosként segített a Simon Bolivar vezette függetlenségi harcokban. Néhány év alatt olyan aromás gyomorkeserűt alkotott meg az ottani növényekből, amely a katonák étvágyát és emésztését egyaránt segítette. Az Angostura név annak a venezuelai városnak a neve, ahol Siegert doktor lakott. Később ezt a keserűt egyre inkább különböző ételek ízesítésre kezdték el használni. Siegert munkássága nyomán kialakult cég a századfordulón Trinidad szigetére költözött át, ahol mind nagyobb szerep jutott a rumkészítésnek is. Az Angostura keserű az egész világon hírnévre tett szert; a cég a spanyol és a brit királyi családnak is hivatalos szállítójává vált. Az Angostura Bitters-nek nevével ellentétben nincsen markáns keserű íze. Épp ezért az ételek, italok aromáit nem elfedi, hanem kiemeli azokat, egyedi hatásokkal gazdagítja, a legjobbat hozza ki belőlük. Kiválóan alkalmas koktélokhoz, gyümölcslevekhez, friss salátákhoz, kávékhoz, fagylaltokhoz, valamint levesek, szószok, húsok fűszerezésére és pácoláshoz.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.