A márkacsalád prémium kiadása, amelyhez csak a legjobb ágait használja a lepárlómester a fő botanikai alapanyagnak, azaz az Arthemisia Absinthium-nak. Ezt egészíti ki további kilencféle növényből származó természetes kivonatok keveréke, egyedi és kifinomult italt alkotva.
A Xenta Absentát egy 1926-ból származó titkos recept alapján állítják elő Olaszországban. Tízféle botanikai alapanyaga főként alpesi eredetű gyógy- és fűszernövény. Köztük a névadó az Artemisia absinthium, azaz a fehér üröm vagy abszintüröm, amely az alpesi hegyekben, Olaszország északi részén, 2000 méteres tengerszint feletti magasságban nő. Csak a virágzás előtt vágott bimbós részét használják, hogy a legmagasabb minőséget állítsák elő, és fogyasztóiknak egy összetéveszthetetlen ízű és aromájú elixírt kínáljanak.
A márkacsalád prémium kiadása, amelyhez csak a legjobb ágait használja a lepárlómester a fő botanikai alapanyagnak, azaz az Arthemisia Absinthium-nak. Ezt egészíti ki további kilencféle növényből származó természetes kivonatok keveréke, egyedi és kifinomult italt alkotva.
A Xenta Absentát egy 1926-ból származó titkos recept alapján állítják elő Olaszországban. Tízféle botanikai alapanyaga főként alpesi eredetű gyógy- és fűszernövény. Köztük a névadó az Artemisia absinthium, azaz a fehér üröm vagy abszintüröm, amely az alpesi hegyekben, Olaszország északi részén, 2000 méteres tengerszint feletti magasságban nő. Csak a virágzás előtt vágott bimbós részét használják, hogy a legmagasabb minőséget állítsák elő, és fogyasztóiknak egy összetéveszthetetlen ízű és aromájú elixírt kínáljanak.