-10%
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Absente 55 abszint (0,7L / 55%)

10 990 Ft
9 890 Ft

Absente 55 abszint (0,7L / 55%)

RAKTÁRON: 5 db
Különböző növények és fűszerek felhasználásával készülő smaragdzöld ital Franciaországból.
Tovább olvasom
Magas alkoholtartalmú termék

Absente 55 abszint (0,7L / 55%)

RAKTÁRON: 5 db

Webshop bruttó ár

10 990 Ft
9 890 Ft (25,34 EUR)
Az utolsó 30 nap legalacsonyabb ára 10 990 Ft (+10.01%)
14 129 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
11 690 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
55 %
Palackozó
N.A.
Gyártó
N.A.
Italkategória
Absinthe
Régió
Franciaország
Brand
Absente
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
55 %
Palackozó
N.A.
Gyártó
N.A.
Italkategória
Absinthe
Régió
Franciaország
Brand
Absente

Leírás

Az abszint készítésekor a növényeket általában 12–24 órán keresztül 75–85%-os alkoholba áztatják, majd vízzel hígítják és lepárolják. A felhasznált alkohol bármilyen semleges, mezőgazdasági eredetű etanol lehet, de a minőségi abszinthoz bor- vagy gabonapárlatot használnak. Az így kapott 70–80% alkoholtartalmú folyadékot vagy tisztán palackozzák víz hozzáadásával (ezek a la Blanche vagy la Bleue abszintok), vagy beszínezik természetes, avagy mesterséges módon. A hagyományos abszintok színezésekor a párlat egy részébe újabb, e célra kiválasztott növényeket áztatnak egy különleges, fűtött berendezésben, majd az ázatot szűrés után visszakeverik a párlatba. A párlat minimális hozzávalói a fehér ürömfű levelei és virágai, és az ánizs, valamint a római édeskömény termése.

 

 

Franciaország déli részén, Provenance tartományban gyártott Absente abszint ízesítéséhez további növényeket is felhasználnak: angyalgyökér, csillagánizs, citromfű, és borsmenta is ízesíti e nemes italt.

 

Az abszint készítésekor a növényeket általában 12–24 órán keresztül 75–85%-os alkoholba áztatják, majd vízzel hígítják és lepárolják. A felhasznált alkohol bármilyen semleges, mezőgazdasági eredetű etanol lehet, de a minőségi abszinthoz bor- vagy gabonapárlatot használnak. Az így kapott 70–80% alkoholtartalmú folyadékot vagy tisztán palackozzák víz hozzáadásával (ezek a la Blanche vagy la Bleue abszintok), vagy beszínezik természetes, avagy mesterséges módon. A hagyományos abszintok színezésekor a párlat egy részébe újabb, e célra kiválasztott növényeket áztatnak egy különleges, fűtött berendezésben, majd az ázatot szűrés után visszakeverik a párlatba. A párlat minimális hozzávalói a fehér ürömfű levelei és virágai, és az ánizs, valamint a római édeskömény termése.

 

 

Franciaország déli részén, Provenance tartományban gyártott Absente abszint ízesítéséhez további növényeket is felhasználnak: angyalgyökér, csillagánizs, citromfű, és borsmenta is ízesíti e nemes italt.

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.