A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Ciroc Mango vodka (0,7L / 37,5%)

13 190 Ft

Ciroc Mango vodka (0,7L / 37,5%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
A népszerű francia vodkagyártó különleges, mangó ízesítésű új terméke.
Tovább olvasom

Ciroc Mango vodka (0,7L / 37,5%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

13 190 Ft (33,98 EUR)
18 843 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
13 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
37.5 %
Palackozó
DIAGEO
Gyártó
DIAGEO
Brand
Ciroc
Italkategória
Vodka
Régió
Franciaország
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
37.5 %
Palackozó
DIAGEO
Gyártó
DIAGEO
Brand
Ciroc
Italkategória
Vodka
Régió
Franciaország

Leírás

A vodkát hagyományosan olyan cukrot és keményítőt tartalmazó növényekből párolják le, mint a rozs, búza, kukorica és a burgonya.
A Ciroc viszont az első olyan vodka, amelyet teljes mértékben szőlőpárlatból készítenek.  Neve két francia szó összetételéből adódott: a „cime” jelentése hegycsúcs, a „roche” pedig sziklát jelent. Mindkét szó utalás arra a szőlőtermővidékre, ahonnan a lepárolt gyümölcs származik. A Mauzac Blanc szőlőfajta ugyanis Gaillac régió egyik, sziklás hegyre épült településének (Cordes-sur-Ciel) környékéről származik. A gabonától eltérően a szőlőt nem kell felmelegíteni, forró vízzel felönteni ahhoz, hogy a cukor kioldódjon belőle, így a Ciroc készítése során hideg áztatást, hideg erjesztés, és hideg tárolást alkalmaznak. Az eddig csak a legjobb borkészítők által használt egyedi eljárás lehetővé teszi, hogy még frissebb, és gyümölcsösebb vodkát nyerjünk. A kéthetes fermentációs idő után az erjesztett szőlő speciális lepárlási folyamaton esik keresztül. A vodka lelkét adó Mauzac Blanc szőlőt négyszer párolják le, majd összekeverik a Cognac régióból származó Ugni Blanc szőlőből származó, szintén négyszer desztillált párlattal. A végső, ötödik lepárlásra pedig Cognac egyik családi kézben lévő lepárlójában kerül sor, ahol egy tradicionális Armagnac rézüstön főzik le az összeöntött párlatokat. Ez adja meg a Ciroc vodka végső, egyedülálló karakterét, így válik ebből az italból egy igazi ultra-prémium vodka.
 
Ezen kiadásnál a fent leírt folyamat végén a párlatot édes trópusi mangó ízesítéssel bolondítják meg. Az elkészült vodka egy természetes gyümölcsízzel átitatott, igazán karakteres ital lesz, amely kiválóan alkalmas gyümölcsös koktélok inspiráló alapanyagául.
A vodkát hagyományosan olyan cukrot és keményítőt tartalmazó növényekből párolják le, mint a rozs, búza, kukorica és a burgonya.
A Ciroc viszont az első olyan vodka, amelyet teljes mértékben szőlőpárlatból készítenek.  Neve két francia szó összetételéből adódott: a „cime” jelentése hegycsúcs, a „roche” pedig sziklát jelent. Mindkét szó utalás arra a szőlőtermővidékre, ahonnan a lepárolt gyümölcs származik. A Mauzac Blanc szőlőfajta ugyanis Gaillac régió egyik, sziklás hegyre épült településének (Cordes-sur-Ciel) környékéről származik. A gabonától eltérően a szőlőt nem kell felmelegíteni, forró vízzel felönteni ahhoz, hogy a cukor kioldódjon belőle, így a Ciroc készítése során hideg áztatást, hideg erjesztés, és hideg tárolást alkalmaznak. Az eddig csak a legjobb borkészítők által használt egyedi eljárás lehetővé teszi, hogy még frissebb, és gyümölcsösebb vodkát nyerjünk. A kéthetes fermentációs idő után az erjesztett szőlő speciális lepárlási folyamaton esik keresztül. A vodka lelkét adó Mauzac Blanc szőlőt négyszer párolják le, majd összekeverik a Cognac régióból származó Ugni Blanc szőlőből származó, szintén négyszer desztillált párlattal. A végső, ötödik lepárlásra pedig Cognac egyik családi kézben lévő lepárlójában kerül sor, ahol egy tradicionális Armagnac rézüstön főzik le az összeöntött párlatokat. Ez adja meg a Ciroc vodka végső, egyedülálló karakterét, így válik ebből az italból egy igazi ultra-prémium vodka.
 
Ezen kiadásnál a fent leírt folyamat végén a párlatot édes trópusi mangó ízesítéssel bolondítják meg. Az elkészült vodka egy természetes gyümölcsízzel átitatott, igazán karakteres ital lesz, amely kiválóan alkalmas gyümölcsös koktélok inspiráló alapanyagául.


0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.