Márton és Lányai Magyar kajszibarack pálinka mini (0,04 l, 40%)

NINCS KÉSZLETEN
1 590 Ft

Márton és Lányai Magyar kajszibarack pálinka mini (0,04 l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN
Az 1991-ben alapított pálinkafőzde a Tolna megyei Györkönyben található.
Tovább olvasom

Márton és Lányai Magyar kajszibarack pálinka mini (0,04 l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN

Online bruttó ár

1 590 Ft
39 751 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.

Bolti ár

GoodSpirit shopban
1 690 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.04 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Gyártó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Italkategória
Pálinka
Régió
Magyarország
Brand
n.a.
Ürtartalom
0.04 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Gyártó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Italkategória
Pálinka
Régió
Magyarország
Brand
n.a.

Leírás

A magyar pálinka hírnevét ez alapozta meg amikor annak idején elvitték Angliába. A magyar kajszi, mint gyümölcs a legkényesebb, de mint alapanyag a legjobb, az ebből készült pálinkának pedig komplex, gyönyörű íze van. A gyümölcsök közt a magyar kajszi a királynő: ebből a legjobb a lekvár és ebből a legjobb a pálinka is.

Mitől lesz egy speciálisan magyar termék világszínvonalú? A választ bármelyik Márton és Lányai palackban megtalálhatjuk. Attól, hogy találkozik benne a pálinkafőzés mestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok és nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződnek a nevéhez, mint a málna, vagy az irsai olivér szőlőpálinka.

A Márton és Lányai igazi családi manufaktúra - a szó legnemesebb értelmében - termékeinek egyedi ízei és páratlan minősége szimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok világában.

A magyar pálinka hírnevét ez alapozta meg amikor annak idején elvitték Angliába. A magyar kajszi, mint gyümölcs a legkényesebb, de mint alapanyag a legjobb, az ebből készült pálinkának pedig komplex, gyönyörű íze van. A gyümölcsök közt a magyar kajszi a királynő: ebből a legjobb a lekvár és ebből a legjobb a pálinka is.

Mitől lesz egy speciálisan magyar termék világszínvonalú? A választ bármelyik Márton és Lányai palackban megtalálhatjuk. Attól, hogy találkozik benne a pálinkafőzés mestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok és nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződnek a nevéhez, mint a málna, vagy az irsai olivér szőlőpálinka.

A Márton és Lányai igazi családi manufaktúra - a szó legnemesebb értelmében - termékeinek egyedi ízei és páratlan minősége szimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok világában.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.