Az 1880-ban alapított konyakház immáron negyedik generációja van a család tulajdonában. A legmagasabb minőséget képviselő konyakot évszázados hagyományok alapján, csak a Grande Champagne régióból származó szőlőből készítik a családi birtok saját lepárlójában. A gyártási folyamat valamennyi lépését a jelenlegi tulajdonos, Pascal Jean Fillioux maga ellenőrzi. A már régóta a legkiválóbbak között emlegetett konyakházat legutóbb az a megtiszteltetés érte, hogy elkészíthette a Moulin Rouge XO-t, a híres párizsi mulatóhely saját konyakját.
Ezt a Jean Fillioux által kikevert konyakot - ahogy neve is jelzi - különösen egy-egy jó szivar mellé ajánljuk. Édes, fűszeres aromái elmélyült élvezetet ígérnek.
Az 1880-ban alapított konyakház immáron negyedik generációja van a család tulajdonában. A legmagasabb minőséget képviselő konyakot évszázados hagyományok alapján, csak a Grande Champagne régióból származó szőlőből készítik a családi birtok saját lepárlójában. A gyártási folyamat valamennyi lépését a jelenlegi tulajdonos, Pascal Jean Fillioux maga ellenőrzi. A már régóta a legkiválóbbak között emlegetett konyakházat legutóbb az a megtiszteltetés érte, hogy elkészíthette a Moulin Rouge XO-t, a híres párizsi mulatóhely saját konyakját.
Ezt a Jean Fillioux által kikevert konyakot - ahogy neve is jelzi - különösen egy-egy jó szivar mellé ajánljuk. Édes, fűszeres aromái elmélyült élvezetet ígérnek.