Cognac Giboin VSOP (0,7 l, 40%)

RAKTÁRON
13 490 Ft

Cognac Giboin VSOP (0,7 l, 40%)

1 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 2 db
A családi tulajdonban lévő konyakház 1830-ban kezdte meg működését.
Tovább olvasom

Cognac Giboin VSOP (0,7 l, 40%)

1 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 2 db

Online bruttó ár

13 490 Ft
19 272 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
14 390 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
GIBOIN
Gyártó
GIBOIN
Italkategória
Cognac
Régió
Franciaország
Brand
n.a.
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
GIBOIN
Gyártó
GIBOIN
Italkategória
Cognac
Régió
Franciaország
Brand
n.a.

Leírás

A Giboin egy kis konyakház, amely 60 hold szőlőssel rendelkezik a Borderies és a Fins Bois Cognac régiókban. Ez a családi tulajdonban lévő, tradicionális konyakház a 19. század első felében (1830) kezdte meg működését, és szigorúan limitált mennyiségben jelentet meg konyakokat (maximum 4 ezer karton évente). Napjainkban Francois Giboin, a családi hagyományokat követve, felügyeli a készítési folyamatot, a szőlő termesztésétől kezdve, a lepárláson és érlelésen keresztül egészen a keverésig. A kis mennyiséghez képest meglepően széles, jól válogatott portfóliójuk egyik alapitala ez a VSOP jelzéssel ellátott, minimum 8 évig érlelt italokból megalkotott konyak. A VSOP (Very Superior Old Pale vagy Very Special Old Pale) - avagy VO (Very Old) - konyakok legalább 4 és fél évig érlelt párlatokból vannak kikeverve. A többi szokásos rövidítéssel együtt, ezeket a jelzéseket a Brit Királyi Udvar alkotta meg 1817-ben annak érdekében, hogy meghatározza, mi számít "pale cognac"-nak ("világos/sápadt konyak"-nak), és hogy ezeket meg lehessen különböztetni az édesített és színezett italoktól. A VSOP konyakok átlag életkora legtöbbször jóval több, mint a törvényileg előírt minimum életkor.

A VSOP 6, 7 és 8 éves konyakok házasítása, amelyet további 2 évig érlelnek palackozás előtt. Ízeiben leghangsúlyosabb a vanília és a creme brulee.

 

A Giboin egy kis konyakház, amely 60 hold szőlőssel rendelkezik a Borderies és a Fins Bois Cognac régiókban. Ez a családi tulajdonban lévő, tradicionális konyakház a 19. század első felében (1830) kezdte meg működését, és szigorúan limitált mennyiségben jelentet meg konyakokat (maximum 4 ezer karton évente). Napjainkban Francois Giboin, a családi hagyományokat követve, felügyeli a készítési folyamatot, a szőlő termesztésétől kezdve, a lepárláson és érlelésen keresztül egészen a keverésig. A kis mennyiséghez képest meglepően széles, jól válogatott portfóliójuk egyik alapitala ez a VSOP jelzéssel ellátott, minimum 8 évig érlelt italokból megalkotott konyak. A VSOP (Very Superior Old Pale vagy Very Special Old Pale) - avagy VO (Very Old) - konyakok legalább 4 és fél évig érlelt párlatokból vannak kikeverve. A többi szokásos rövidítéssel együtt, ezeket a jelzéseket a Brit Királyi Udvar alkotta meg 1817-ben annak érdekében, hogy meghatározza, mi számít "pale cognac"-nak ("világos/sápadt konyak"-nak), és hogy ezeket meg lehessen különböztetni az édesített és színezett italoktól. A VSOP konyakok átlag életkora legtöbbször jóval több, mint a törvényileg előírt minimum életkor.

A VSOP 6, 7 és 8 éves konyakok házasítása, amelyet további 2 évig érlelnek palackozás előtt. Ízeiben leghangsúlyosabb a vanília és a creme brulee.

 

Mutass többet
5
1 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
Név nélkül leadott értékelés
2020. 08. 01.
Jó konyak.
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.