Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Delamain Vesper XO cognac (0,7L / 40%)

47 190 Ft

Delamain Vesper XO cognac (0,7L / 40%)

NINCS KÉSZLETEN
A Delamain kizárólag a la Grande Champagne termővidékről származó párlatokból készül.
Tovább olvasom

Delamain Vesper XO cognac (0,7L / 40%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

47 190 Ft (123,86 EUR)
67 415 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
50 190 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
35 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
DELAMAIN
Illat
Az aromák teljessége. Parfümök, bársonyosság, nyomokban fa, száraz bor és vanília.
Íz
Telt, érett, kivételesen lágy, intenzív gyümölcsösség.
Gyártó
DELAMAIN
Brand
Delamain
Italkategória
Cognac
Régió
Franciaország
Érlelési idő
35 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
DELAMAIN
Illat
Az aromák teljessége. Parfümök, bársonyosság, nyomokban fa, száraz bor és vanília.
Íz
Telt, érett, kivételesen lágy, intenzív gyümölcsösség.
Gyártó
DELAMAIN
Brand
Delamain
Italkategória
Cognac
Régió
Franciaország

Leírás

 

A Delamain az egyik legrégebbi név a konyakházak között. A kereskedő céget James Delamain alapította még 1759-ben, apósával, Jean-Isaac Ransonnal közösen, akinek révén a társaság a konyakgyártás kezdetéig visszavezethető gyökerekkel rendelkezik. A Delamain sem szőlőtermesztéssel, sem lepárlással nem foglalkozik, hanem olyan független termelőktől veszi át a párlatokat, akikkel már évtizedek óta tartanak fenn kapcsolatot. A kizárólag a Grande Champagne régióból származó párlatokra kötnek szerződéseket, az átvételt minden évben szigorú minőség-ellenőrzés előzi meg. Ezt követően a Delamain saját pincéiben érleli, majd keveri ki italait. A Delamain név alatt megjelenő konyakok magas minősége hosszú idők óta elismert, olyannyira, hogy egyéb gyártók gyakran hozzájuk hasonlítják a termékeiket.

 

A Delamain Vesper megalkotásakor felhasznált konyakokat tovább érlelik, mint a Pale & Dry esetében. Az egyes konyakok egymástól elkülönítve, 350 literes, limousini tölgyfából készült hordókban érlelődnek. Ezt a fázist a keverés, aztán pedig két éves együttérlelési időszak, az ún. házasítás követi. A Delamain Vesper ezáltal nemesedik egy egészen telt, érett és kifinomult konyakká.

 

A Delamain az egyik legrégebbi név a konyakházak között. A kereskedő céget James Delamain alapította még 1759-ben, apósával, Jean-Isaac Ransonnal közösen, akinek révén a társaság a konyakgyártás kezdetéig visszavezethető gyökerekkel rendelkezik. A Delamain sem szőlőtermesztéssel, sem lepárlással nem foglalkozik, hanem olyan független termelőktől veszi át a párlatokat, akikkel már évtizedek óta tartanak fenn kapcsolatot. A kizárólag a Grande Champagne régióból származó párlatokra kötnek szerződéseket, az átvételt minden évben szigorú minőség-ellenőrzés előzi meg. Ezt követően a Delamain saját pincéiben érleli, majd keveri ki italait. A Delamain név alatt megjelenő konyakok magas minősége hosszú idők óta elismert, olyannyira, hogy egyéb gyártók gyakran hozzájuk hasonlítják a termékeiket.

 

A Delamain Vesper megalkotásakor felhasznált konyakokat tovább érlelik, mint a Pale & Dry esetében. Az egyes konyakok egymástól elkülönítve, 350 literes, limousini tölgyfából készült hordókban érlelődnek. Ezt a fázist a keverés, aztán pedig két éves együttérlelési időszak, az ún. házasítás követi. A Delamain Vesper ezáltal nemesedik egy egészen telt, érett és kifinomult konyakká.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.