A 2020-as év sok újítást hoz a hagyományokhoz hűen ragaszkodó Delamain konyakház életében. Többek között megújult alkoholtartalommal, névvel és kiszereléssel adják ki mostantól zászlóvivő terméküket, a közkedvelt Pale&Dry-t, amely nem kevesebb, mint 25 éves konyakokból van kikeverve.
Finom eleganciát sugárzó világos ámbra színe megmarad, alkoholfokát 40%-ról 42%-ra emelik. Ez a változás kiemeli, még intenzívebbé teszi a citrusos, virágos és vaníliás aromákat. Ízleléskor érett, lekerekedett, virágos jegyek jelennek meg, majd telt gyümölcsösség és nyomokban likőrős hatások tapasztalhatók.
A Delamain az egyik legrégebbi név a konyakházak között. A kereskedő céget James Delamain alapította még 1759-ben, apósával, Jean-Isaac Ransonnal közösen, akinek révén a társaság a konyakgyártás kezdetéig visszavezethető gyökerekkel rendelkezik. A Delamain sem szőlőtermesztéssel, sem lepárlással nem foglalkozik, hanem olyan független termelőktől veszi át a párlatokat, akikkel már évtizedek óta tartanak fenn kapcsolatot. A kizárólag a Grande Champagne régióból származó párlatokra kötnek szerződéseket, az átvételt minden évben szigorú minőség-ellenőrzés előzi meg. Ezt követően a Delamain saját pincéiben érleli, majd keveri ki italait. A Delamain név alatt megjelenő konyakok magas minősége hosszú idők óta elismert, olyannyira, hogy egyéb gyártók gyakran hozzájuk hasonlítják a termékeiket.
A 2020-as év sok újítást hoz a hagyományokhoz hűen ragaszkodó Delamain konyakház életében. Többek között megújult alkoholtartalommal, névvel és kiszereléssel adják ki mostantól zászlóvivő terméküket, a közkedvelt Pale&Dry-t, amely nem kevesebb, mint 25 éves konyakokból van kikeverve.
Finom eleganciát sugárzó világos ámbra színe megmarad, alkoholfokát 40%-ról 42%-ra emelik. Ez a változás kiemeli, még intenzívebbé teszi a citrusos, virágos és vaníliás aromákat. Ízleléskor érett, lekerekedett, virágos jegyek jelennek meg, majd telt gyümölcsösség és nyomokban likőrős hatások tapasztalhatók.
A Delamain az egyik legrégebbi név a konyakházak között. A kereskedő céget James Delamain alapította még 1759-ben, apósával, Jean-Isaac Ransonnal közösen, akinek révén a társaság a konyakgyártás kezdetéig visszavezethető gyökerekkel rendelkezik. A Delamain sem szőlőtermesztéssel, sem lepárlással nem foglalkozik, hanem olyan független termelőktől veszi át a párlatokat, akikkel már évtizedek óta tartanak fenn kapcsolatot. A kizárólag a Grande Champagne régióból származó párlatokra kötnek szerződéseket, az átvételt minden évben szigorú minőség-ellenőrzés előzi meg. Ezt követően a Delamain saját pincéiben érleli, majd keveri ki italait. A Delamain név alatt megjelenő konyakok magas minősége hosszú idők óta elismert, olyannyira, hogy egyéb gyártók gyakran hozzájuk hasonlítják a termékeiket.