Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
Az Aperol keserű- és édes narancs, keserűgyökér, rebarbara és számos egyéb növény felhasználásával készülő olasz aperitif, amelyet 1919 óta gyártanak és számos koktél nélkülözhetetlen alapanyaga.
Íme, az Olaszországban nagy népszerűségnek örvendő Aperol Spritz receptje: 4cl Aperol, 6 cl prosecco és egy fröccsentésnyi szóda.
Az Aperol keserű- és édes narancs, keserűgyökér, rebarbara és számos egyéb növény felhasználásával készülő olasz aperitif, amelyet 1919 óta gyártanak és számos koktél nélkülözhetetlen alapanyaga.
Íme, az Olaszországban nagy népszerűségnek örvendő Aperol Spritz receptje: 4cl Aperol, 6 cl prosecco és egy fröccsentésnyi szóda.