Hírek

Csábító színnel és zamatos cseresznyés ízvilággal hódít az új magyar tonik

Itt az új magyar prémium cseresznyés tonik a J.Gasco „kakasemberétől.” Mintha friss, ropogós cseresznyébe harapnál. Próbáld ki, önmagában és ginekkel is.

J.Gasco egy nemzetközi prémium tonikmárka, amely 1933 óta gyárt exkluzív tonikokat.

Őrült és extravagáns ötletek, de miért is ne?

A ginreneszánsz gépszíja minket, azaz a WhiskyNetet is elkapta. „Ha van egy jó minőségű párlatod, akkor miért silányítanád le egy gyenge tonikkal?” – gondoltuk. Azt javasoljuk: ne rontsd le, a világ minden kincséért se.

Az az elképzelés, hogy a WhiskyNet saját tonikot fejlesztessen, gyakorlatilag egyidős a 21. századi ginreneszánsszal és az egyre népszerűbb gin&tonic (G&T) újkori fellángolásával.

A világ egyik legjobb prémium üdítőit gyártó  J.Gasco olasz céggel kiváló kapcsolatot ápolunk, így egyeztettünk a cég vezetőjével, Fabrizio Dellavallével az elképzeléseinkről.

A rengeteg kreatív és őrült ízötlet (berkenye, akác, pirospaprika, som) után megszületett a döntés, és a magyaros feketecseresznye lett a győztes.

J.Gasco Cseresznyés tonic

Természetes összetevők

Mivel a cégvezetés a tudatos és egészséges életmódot preferálja, ezért a J. Gasco prémium cseresznyés tonik kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, mind az íz, mind a szín tekintetében.

 

Magas élvezeti értéket nyújt

Joggal vetődhet fel a kérdés, hogy milyen típusú italokhoz javasolt ez az exkluzív tonik? Egyrészt ajánlott jól behűtve fogyasztani, akár önmagában, vagy gyümölcsös, virágos ízjegyű gin&tonik (G&T) formájában. A minőségi, prémiumkategóriás koktéloknak szintén ideális összetevője lehet.  J.Gasco cseresznyés tonik – egy exkluzív Indian tonik, amely kiválóan illik a népszerű dry-típusú, valamint a könnyedebb, virágosabb ginekhez.

Hamarosan hozzáillő ginekkel is megvásárolhatjátok csomagban!

Fogyasszátok, szeressétek!