Szűrők
Megjelenés dátuma
-
Tag azonosító

Találatok a(z) “” kifejezésre

Rendezés:
Válassz egy rendezési módot
Találat: 842 bejegyzés
Rendezés:
Válassz egy rendezési módot
2021. július 26.

Blog

Ha rumot iszol, ezt az 5+1 italt muszáj megkóstolnod
Még csak barátkozol a rumokkal, most ízlelgeted őket? A rumok is legalább olyan változatosak, mint a whiskyk, és legalább annyira szerethetők is. Ha az ember „közel engedi” magához őket, sok-sok mindent megtudhat róluk. Íme, a WhiskyNet kedvenc rumjai, r
2021. július 20.

Blog

Nginious! – League of Liqueurs
Az Nginious gineket is készítő svájci Liquid Spirit Distillery öt egyedi, különleges likőrből álló sorozatot alkotott meg a League of Liqueurs név alatt.
2021. július 19.

Hírek

Már elérhetők a Whisky Show 2021 jegyei
Idén tizedik alkalommal hozzuk el nektek a prémium párlatok széles kínálatát! Whisky Show 2021. november 6-7. – Early bird jegyek már elérhetők!
2021. július 12.

Blog

Exkluzív WhiskyNetes Palackozások
Akik már járatosabbak a párlatok világában, időről időre találkoznak olyan palackozásokkal, amelyeket egy-egy kereskedő, bár, whisky- vagy rum klub, vagy akár egy baráti társaság számára palackoznak.
2021. július 12.

Hírek

Loch Lomond – The Open Championship – kövesd a golftornát a Loch Lomond whiskyjeivel!
A Loch Lomond a patinás golftorna hivatalos párlata. De hogyan kapcsolódunk hozzá?
2021. július 8.

Blog

Italszakértőnk értékel: rum, gin, vodka
A C+C boltunk vezetője, Zoli most három merőben különböző italról mondja el a véleményét. Ezúttal nem a whiskyre fókuszált, hanem egy solera-eljárással készülő rumra, egy díjnyertes svájci ginre és egy japán vodkára. Utazás British Guyanától Svájcon át Ja
2021. július 6.

Blog

Bobby’s - egy nem mindennapi gin
Tombol a nyár és ilyenkor természetesen a ginszezon is felpörög. A nyár egyik legnépszerűbb frissítő itala kétségkívül a gin&tonic. Ehhez kínálunk egy nem mindennapi gint.
2021. július 6.

Hírek

Július 7-14: Francia Napok a WhiskyNetnél
Fejet hajtva a francia italkultúra előtt, júliusban Francia Napokat tartunk.
2021. július 5.

Blog

7 könnyed ital a nyári napokra pofonegyszerű koktéltippekkel
A nyári meleg napokon is kifejezetten jólesik egy-egy jól eltalált ital vagy koktél. Íme, mutatjuk, mit javaslunk, ha könnyedebb italokra vágytok. Egy kis kreativitással még hűsítő koktélokkal is meglephetitek társatokat vagy éppen önmagatokat.
2021. július 2.

Blog

Rosék és fehérborok – zamatos könnyed felfrissülés
A nyári partyk és beszélgetős esték elmaradhatatlan kellékei az üde, frissítő fehérborok és a lazacszínű rosék. De miért annyira népszerűek és szerethetők ezek a zamatos borok? Most megtudhatod.
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.