Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Menü

Cognac Delamain Pale and Dry XO Centenaire (0,5 l, 42%)

A Delamain konyakház „zászlóvivő” termékének 2020-as új kiadása, megújult alkoholfokkal és ízekkel.
Elérhetőség: Több, mint 6 db raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Internetes ár:
23.990 Ft
darab

Leírás és Paraméterek

A 2020-as év sok újítást hoz a hagyományokhoz hűen ragaszkodó Delamain konyakház életében. Többek között megújult alkoholtartalommal, névvel és kiszereléssel adják ki mostantól zászlóvivő terméküket, a közkedvelt Pale&Dry-t, amely nem kevesebb, mint 25 éves konyakokból van kikeverve.

Finom eleganciát sugárzó világos ámbra színe megmarad, alkoholfokát 40%-ról 42%-ra emelik. Ez a változás kiemeli, még intenzívebbé teszi a citrusos, virágos és vaníliás aromákat. Ízleléskor érett, lekerekedett, virágos jegyek jelennek meg, majd telt gyümölcsösség és nyomokban likőrős hatások tapasztalhatók.

A Delamain az egyik legrégebbi név a konyakházak között. A kereskedő céget James Delamain alapította még 1759-ben, apósával, Jean-Isaac Ransonnal közösen, akinek révén a társaság a konyakgyártás kezdetéig visszavezethető gyökerekkel rendelkezik. A Delamain sem szőlőtermesztéssel, sem lepárlással nem foglalkozik, hanem olyan független termelőktől veszi át a párlatokat, akikkel már évtizedek óta tartanak fenn kapcsolatot. A kizárólag a Grande Champagne régióból származó párlatokra kötnek szerződéseket, az átvételt minden évben szigorú minőség-ellenőrzés előzi meg. Ezt követően a Delamain saját pincéiben érleli, majd keveri ki italait. A Delamain név alatt megjelenő konyakok magas minősége hosszú idők óta elismert, olyannyira, hogy egyéb gyártók gyakran hozzájuk hasonlítják a termékeiket.

Palackozó DELAMAIN
Ürtartalom 0,5l
Régió Franciaország
Alkoholtartalom 42 % vol
Illat Virágok, enyhe vanília felhanggal, nyomokban csokoládé és dohány.
Íz Lágy, könnyű, kerek, érett, intenzív gyümölcsösség, virágos, likőrös jegyek.
Lecsengés Hosszú.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 12. 25.
Tökéletes a leírás. Komplett, kerek egész ízek, nem "lóg" ki semmi. Társaságban ittuk, megosztottam barátaimmal az élményt. Összehasonlításként egy Sauternés Ferrand és egy "kortalan" 20 éves Casteréde szerepelt még. A vélemények megoszlottak. Hárman a Ferrandra tették a voksukat, egy valaki a Casterédét érezte legjobbnak, én nem tudtam különbséget tenni. Mindegyik más miatt volt nagyon jó. Végül az ár alapján rangsoroltam. Mindenkinek ajánlanám a figyelmébe. Szerény véleményem szerint (SZVSZ) itt kezdődnek a konyakok.

Ezeket kóstoltad már?

Több, mint 6 db raktáron
96.990 Ft
138.557,18 Ft/l
Több, mint 6 db raktáron
41.990 Ft
59.985,73 Ft/l
Több, mint 6 db raktáron
2.490 Ft
49.799,24 Ft/l

Keresés

Fel a tetejére