-13%

Cognac Ferrand Reserve (0,7 l, 42,3%)

NINCS KÉSZLETEN
22 990 Ft
19 990 Ft

Cognac Ferrand Reserve (0,7 l, 42,3%)

1 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN
Ragyogó, aranysárga színű. Illatában a vanília, a szárított rózsa, a baracklekvár kombinálódik a dióval, a fahéjjal és az édesgyökérrel. Testes, gazdag konyak benyomását kelti ízleléskor, nagyszerű egyensúllyal.
Tovább olvasom

Cognac Ferrand Reserve (0,7 l, 42,3%)

1 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN

Online bruttó ár

22 990 Ft
19 990 Ft
28 558 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.

Bolti ár

GoodSpirit shopban
24 490 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
42.3 %
Palackozó
MAISON FERRAND
Illat
Illatában a vanília, a szárított rózsa, a baracklekvár kombinálódik a dióval, a fahéjjal és az édesgyökérrel.
Íz
Testes, gazdag konyak benyomását kelti ízleléskor, nagyszerű egyensúllyal.
Gyártó
MAISON FERRAND
Brand
Ferrand
Italkategória
Cognac
Régió
Franciaország
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
42.3 %
Palackozó
MAISON FERRAND
Illat
Íz
Gyártó
MAISON FERRAND
Brand
Ferrand
Italkategória
Cognac
Régió
Franciaország

Leírás

A Pierre Ferrand konyakokat teljes mértékben a Cognac régió legjobb termőterületéről, Grand Champagne-ról származó szőlőből készítik. Azon belül is az Angeac-Champagne területet részesítik előnyben, amelyet a hozzáértők "arany-háromszögként" is neveznek, annyira különleges terroir jellemzi. Az itteni dombos-lankás talaj nagyon magas mésztartalma biztosítja a szőlő magas minőségét és savtartalmát, ami elengedhetetlen a jó minőségű konyak megalkotásához. A lepárlás hagyományos módon kisméretű rézüstökben történik. A desztillációhoz a finom borseprőt is felhasználják, amely által kiválóan tudják koncentrálni a bor aromáit, kivételesen gyümölcsös párlatot nyerve. Az összegyűjtött eau de vie-t kisméretű tölgyfahordókban érlelik 7 különböző adottságú pincében (szárazabb, nedvesebb), Logis d'Angeac-ban. A hordók eltérő mértékben vannak belülről kiégetve, így kerülve el a túlzott kesernyés ízt, amit a tölgyfa tanninjai kölcsönözhetnének a párlatnak.

A Pierre Ferrand konyakokat teljes mértékben a Cognac régió legjobb termőterületéről, Grand Champagne-ról származó szőlőből készítik. Azon belül is az Angeac-Champagne területet részesítik előnyben, amelyet a hozzáértők "arany-háromszögként" is neveznek, annyira különleges terroir jellemzi. Az itteni dombos-lankás talaj nagyon magas mésztartalma biztosítja a szőlő magas minőségét és savtartalmát, ami elengedhetetlen a jó minőségű konyak megalkotásához. A lepárlás hagyományos módon kisméretű rézüstökben történik. A desztillációhoz a finom borseprőt is felhasználják, amely által kiválóan tudják koncentrálni a bor aromáit, kivételesen gyümölcsös párlatot nyerve. Az összegyűjtött eau de vie-t kisméretű tölgyfahordókban érlelik 7 különböző adottságú pincében (szárazabb, nedvesebb), Logis d'Angeac-ban. A hordók eltérő mértékben vannak belülről kiégetve, így kerülve el a túlzott kesernyés ízt, amit a tölgyfa tanninjai kölcsönözhetnének a párlatnak.

Mutass többet
5
1 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
Pelyhe Sándor
2020. 12. 03.
Uram, Atyám! Épp most kóstoltam. Ittam már az új Lánchid-at, Courvoisier-t, Hennessy-t, Armagnac-ot persze úgy 10-20 ezres kategóriában. Tanárként ennyit engedhetek meg magamnak. De itt majdnem sírtam. Ez egy álom. Nem tudok szépen beszélni az illatokról az ízekről a lecsengésről, de itt majdnem sírtam. olyan az előzőekhez képest ebben az árkategóriában mintha " megérkeztem" volna. Ezt ki kell próbálni a konyak-brandy szeretőknek. Istenem! Mi lehet egy szinttel feljebb. Jó élni! Béke!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.