Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A Ramborn Perryt nagyon régi, hagyományos gyümölcsösök terméseiből készítik, köztük a bettenbourgi Bongert Altenhoven. Ez a kiadás is mutatja a Ramborn elkötelezettségét az iránt, hogy megvédje és újjáélessze a régióban fellelhető számos őshonos gyümölcsfajtát.
Az "International Cider Awards 2019" aranyérmes itala!
A Ramborn az első luxemburgi almaborgyártó cég. Kizárólag hagyományos ültetvényeken termesztett alma és körte alapanyagokkal dolgoznak. A gyümölcsök frissen préselt levét erjesztik és palackozzák. Nincs koncentrátum, nincs ízfokozó, nincs ipari ültetvény.
A római kor óta készítenek az emberek erjesztett alma,- és körte-leveket a luxemburgi régióban, ezen italokat a helyiek régen "Viez" néven ismertek. De a múlt században ez a hagyomány hanyatlóban volt és rengeteg gyümölcs ment kárba emiatt. A Ramborn azon dolgozik, hogy újjáélessze az almaborkészítés hagyományát, hasznosítsa az egyébként elpazarolt gyümölcsöket, és új életet leheljen a hagyományos gyümölcsösökbe az egész országban. Ma több, mint 100 gazdával dolgoznak a hagyományos gyümölcsösök újjáélesztésén, fenntartásán és fejlesztésén, méltányos árat fizetve a gyümölcsükért. Ezek a gyümölcsösök a biológiai sokféleséget reprezentálják.
A Ramborn Perryt nagyon régi, hagyományos gyümölcsösök terméseiből készítik, köztük a bettenbourgi Bongert Altenhoven. Ez a kiadás is mutatja a Ramborn elkötelezettségét az iránt, hogy megvédje és újjáélessze a régióban fellelhető számos őshonos gyümölcsfajtát.
Az "International Cider Awards 2019" aranyérmes itala!
A Ramborn az első luxemburgi almaborgyártó cég. Kizárólag hagyományos ültetvényeken termesztett alma és körte alapanyagokkal dolgoznak. A gyümölcsök frissen préselt levét erjesztik és palackozzák. Nincs koncentrátum, nincs ízfokozó, nincs ipari ültetvény.
A római kor óta készítenek az emberek erjesztett alma,- és körte-leveket a luxemburgi régióban, ezen italokat a helyiek régen "Viez" néven ismertek. De a múlt században ez a hagyomány hanyatlóban volt és rengeteg gyümölcs ment kárba emiatt. A Ramborn azon dolgozik, hogy újjáélessze az almaborkészítés hagyományát, hasznosítsa az egyébként elpazarolt gyümölcsöket, és új életet leheljen a hagyományos gyümölcsösökbe az egész országban. Ma több, mint 100 gazdával dolgoznak a hagyományos gyümölcsösök újjáélesztésén, fenntartásán és fejlesztésén, méltányos árat fizetve a gyümölcsükért. Ezek a gyümölcsösök a biológiai sokféleséget reprezentálják.