A Billecart-Salmon egyike azon kevés Champagne házaknak, akik megalapításuk óta családi kézben vannak. Ez a ház 1818-ban jött létre Nicolas François Billecart és Elisabeth Salmon házasságával, és a frigy kezdete óta szenzációs pezsgőket készít a család.
A legtöbb szőlőt kis parcellákról szüretelik, amit kiegészítenek Mame-völgyi és Montagne de Reims-i vásárolt szőlővel. Az aprólékos termelési technikák, a saját élesztőkultúra, és a lassú, hideg erjesztés a záloga a kiemelkedő minőségnek.
A ház leginkább a finom rosé pezsgőjéről lett híres, de alapvetően mindegyik italukról elmondható, hogy harmonikusak, kiegyensúlyozottak, és jól érlelhetőek.
A Billecart-Salmon egyike azon kevés Champagne házaknak, akik megalapításuk óta családi kézben vannak. Ez a ház 1818-ban jött létre Nicolas François Billecart és Elisabeth Salmon házasságával, és a frigy kezdete óta szenzációs pezsgőket készít a család.
A legtöbb szőlőt kis parcellákról szüretelik, amit kiegészítenek Mame-völgyi és Montagne de Reims-i vásárolt szőlővel. Az aprólékos termelési technikák, a saját élesztőkultúra, és a lassú, hideg erjesztés a záloga a kiemelkedő minőségnek.
A ház leginkább a finom rosé pezsgőjéről lett híres, de alapvetően mindegyik italukról elmondható, hogy harmonikusak, kiegyensúlyozottak, és jól érlelhetőek.