Ingyenes szállítás

Calvados Christian Drouin 1979 fadobozban (0,7 l, 40%)

RAKTÁRON
82 990 Ft

Calvados Christian Drouin 1979 fadobozban (0,7 l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 1 db
Évjáratos Pays d'Auge Calvados az 1979-es évből.
Tovább olvasom

Calvados Christian Drouin 1979 fadobozban (0,7 l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 1 db

Online bruttó ár

82 990 Ft
118 558 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
86 890 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Lepárlás éve
1979  
Érlelési idő
40 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
CHRISTIAN DROUIN
Hordótípus
Calvados
Gyártó
CHRISTIAN DROUIN
Brand
Christian Drouin
Italkategória
Calvados
Régió
Franciaország
Lepárlás éve
1979  
Érlelési idő
40 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
CHRISTIAN DROUIN
Hordótípus
Calvados
Gyártó
CHRISTIAN DROUIN
Brand
Christian Drouin
Italkategória
Calvados
Régió
Franciaország

Leírás

A Drouin-család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok találhatók, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.

Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvadoskészítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin-család keze alatt lettek lepárolva. Számos italt közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor vásároltak fel, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvadosrégiókra (Pays d'Auge, Domfrontais stb.), hanem csak szétszórva lehetett megtalálni őket.

Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rend szerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül. Réz oszlopüstben párolták le, majd használt calvadoshordóban érlelték közel negyven évig. A hordó hatása az almás, cideres jegyek megmaradnak. Tökéletes egyensúly a vaníliás krémesség és a könnyed savasság között.

 

A Drouin-család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok találhatók, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.

Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvadoskészítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin-család keze alatt lettek lepárolva. Számos italt közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor vásároltak fel, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvadosrégiókra (Pays d'Auge, Domfrontais stb.), hanem csak szétszórva lehetett megtalálni őket.

Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rend szerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül. Réz oszlopüstben párolták le, majd használt calvadoshordóban érlelték közel negyven évig. A hordó hatása az almás, cideres jegyek megmaradnak. Tökéletes egyensúly a vaníliás krémesség és a könnyed savasság között.

 

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.