Brill Jázmin Szőlő pálinka (0,35 l, 43%)

RAKTÁRON
6 990 Ft

Brill Jázmin Szőlő pálinka (0,35 l, 43%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 3 db
Champion tétel és TOP Pálinkakíválóság a 2017.évi Országos Pálinka és Törkölypálinka verseny alapján.
Tovább olvasom

Brill Jázmin Szőlő pálinka (0,35 l, 43%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 3 db
Megosztás

Online bruttó ár

6 990 Ft
19 972 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
7 390 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.35 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
BRILL PÁLINKAHÁZ
Illat
Illatában a kellemesen muskotályos, zöldfűszeres, virágos és rózsaolajos jegyek egymást szépen kiegészítve bájosságot kölcsönöznek neki.
Íz
Ízében is nagyon telt, kirobbanóan virágos és fűszeres jegyek uralkodnak, gyümölcsös frissességgel, kis magolajossággal kiegészülve. A tavaszi virágos rét és egy érett szőlőfürt emlékeit juttatja eszünkbe.
Lecsengés
A szájat teljesen betölti, harmonikus, hosszan távozó és igazán komplex ital.
Gyártó
BRILL PÁLINKAHÁZ
Brand
Brill
Italkategória
Pálinka
Régió
Magyarország
Ürtartalom
0.35 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
BRILL PÁLINKAHÁZ
Illat
Íz
Lecsengés
Gyártó
BRILL PÁLINKAHÁZ
Brand
Brill
Italkategória
Pálinka
Régió
Magyarország

Leírás

A jázmin szőlő a Pécsi Kutató Intézet új nemesítése, amellyel 2016-ban kezdett el foglalkozni kísérleti jelleggel a pálinkafőzde. Krizl Edit tulajdonos szerint az eredmény önmagáért beszél, ezért mind borban, mind pálinkában nagy jövő áll a jázmin szőlő előtt.

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra. Krizl Edit és Nagy Attila 2000 óta készítik itt a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára. A Tolna megyei Harc községben található főzde stílusában a modern, innovatív gondolatok mellett a hagyományok tisztelete is komoly szerepet kap. A tulajdonosok hiszik: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. Épp ezért igyekeznek a legtisztább ízeket és illatokat bemutatni, melyek szőlőben, törkölyben, gyümölcsben vagy netán zöldségben megteremhettek.

2010-ben az egyik legmagasabb szintű szakmai zsűri "Magyarország Legjobb Pálinkája 2010" címmel tüntette ki a manufaktúra 2009-es évjáratú Irsai Olivér Szőlőpálinkáját. 2013-ban pedig pálinkatörténelmet írt a Brill. A harci főzdének ugyanis sikerült az, amit eddig senki nem ért el Magyarországon. Három év elteltével ismét a legjobb tudott lenni. Birskörte pálinkájukkal másodszorra is megnyerték a "Magyarország legjobb pálinkája címet".

Kiemelkedően magas szakmai munkáját elismerve pedig 2013-ban a Brill Pálinkaháznak ítélték a "Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje" címet is.

A jázmin szőlő a Pécsi Kutató Intézet új nemesítése, amellyel 2016-ban kezdett el foglalkozni kísérleti jelleggel a pálinkafőzde. Krizl Edit tulajdonos szerint az eredmény önmagáért beszél, ezért mind borban, mind pálinkában nagy jövő áll a jázmin szőlő előtt.

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra. Krizl Edit és Nagy Attila 2000 óta készítik itt a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára. A Tolna megyei Harc községben található főzde stílusában a modern, innovatív gondolatok mellett a hagyományok tisztelete is komoly szerepet kap. A tulajdonosok hiszik: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. Épp ezért igyekeznek a legtisztább ízeket és illatokat bemutatni, melyek szőlőben, törkölyben, gyümölcsben vagy netán zöldségben megteremhettek.

2010-ben az egyik legmagasabb szintű szakmai zsűri "Magyarország Legjobb Pálinkája 2010" címmel tüntette ki a manufaktúra 2009-es évjáratú Irsai Olivér Szőlőpálinkáját. 2013-ban pedig pálinkatörténelmet írt a Brill. A harci főzdének ugyanis sikerült az, amit eddig senki nem ért el Magyarországon. Három év elteltével ismét a legjobb tudott lenni. Birskörte pálinkájukkal másodszorra is megnyerték a "Magyarország legjobb pálinkája címet".

Kiemelkedően magas szakmai munkáját elismerve pedig 2013-ban a Brill Pálinkaháznak ítélték a "Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje" címet is.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.