Blog

Pályázati felhívás Bartendereknek

A WhiskyNet Kft. pályázati felhívása „vírusvideó” készítésére: a bárélet – a vendégekkel való kommunikáció, a pult mögötti élmények – hiányával kapcsolatos derűs alkotások beküldésére.

Téma: Hogyan éled túl a COVID-időszakot? Karanténykedés bárpult nélkül

Nevezési feltételek:

18. életévét betöltött olyan személyek, akik a bárvilágában dolgoznak/dolgoztak. Bartender, barback, bar menedzser, stb.

Pályázati anyag: videó készítése: a felvétel hossza ideális esetben 1, maximum 2 perc, könnyen és jól azonosítható szereplők

Bartender felhívás

Értékelési szempontok:

a bartenderek életéről, szakmaiságáról szóljon, hétköznapi teendők, pultos, felszolgáló allűrökkel színesítve. a példa itt megtekinthető

(A példafelvétel sokaknak ismerős lehet. Bácsi Sanyi (Dubai COYA-hálózat bárszegmensének vezetője) videója egy évvel ezelőtt körbejárta a világot, azóta több mint negyven milliós megtekintésnél jár ez a szakmailag profi, humoros és egyben édes családi pillanat. Ennél inspirálóbb példát nem találunk magyar körökben!)

szórakoztató tartalmú cselekvés, monológ, üzenetküldés más bartendereknek stb.

zenei aláfestés

jó kép- és hangminőség

nem ösztönöz túlzott alkoholfogyasztásra, nem ízléstelen

Nevezés:

Ide küldd:  jatek@whiskynet.hu

Üzenetbe írd bele:

-          pályázó neve (bár, ahol dolgozik/dolgozott)

-          e-mail cím, telefonszám

Beküldési határidő: 2021.05.14.

Zsűri:  WhiskyNet válogatott zsűrije

kérdés esetén kontakt: Borbély Renáta, borbely.renata@whiskynet.hu

Eredményhirdetés: 2021.05.21. WhiskyNet Facebook oldalán

Díjkiosztó időpontja: 2021. június 27. Bar Show Budapest keretein belül

Nyeremény: A legjobb alkotások beküldői italcsomagban részesülnek a WhiskyNet felajánlásának köszönhetően. Továbbá az alkotás készítőjének ingyenes részvétel három szabadon választható GoodSpirit Academy képzésre, kóstolóra.

A nyertes alkotások a Magyar Bartender Szövetség, a WhiskyNet Kft. és a Bar Show Budapest Facebook oldalán kerülnek megosztásra. A pályázati anyag beküldésével a pályázó hozzájárul, hogy az általa készített videót a Milford Kft. és WhiskyNet Kft. a saját médiafelületein használja, közzétegye, terjessze további ellenszolgáltatás nélkül, de az alkotó feltüntetésével.

Idén sajnos nem tudunk a tavalyi év munkássága alapján „legjobb budapesti, vidéki bár/bartender” díjakat kiosztani, helyette ezzel a felhívással buzdítunk aktivitásra titeket.

 

Bar Show Budapest 2021 – június 27. InterContinental – Írd be a naptáradba és ADD TOVÁBB!