Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Termékek Menü

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 433 9731
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig

II. Bar Show - 2019. április 14. - Standard Belépő

Internetes ár:
5.900 Ft (4.646 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Standard belépőjegy a második Bar Show rendezvényre.
Elérhetőség: Több, mint 6 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Célunk továbbra is a whisk(e)y és egyéb minőségi párlatok kedvelőinek összefogása, a hagyományok ápolása, a kulturált italfogyasztás népszerűsítése, valamint az ismeretterjesztés.

A budapesti vendéglátás és bárszakma lendületes fejlődésének és népszerűség-növekedésének köszönhetően, Berlin, Prága, Osló és Athén után Budapesten is megrendezésre kerül a Bar Show: modern és progresszív bárkulturális seregszemle, amely összehozza a bárélet szakmai szereplőit és a bárok világa, valamint a kifinomult italkultúrája iránt érdeklődő műkedvelőket.

Professzionális bartenderek, italgasztronómiában jártas fogyasztók és a vendéglátóipar, valamint a turizmus szakembereinek találkozási pontja. A Bar Show Budapest célja, hogy a további haladás lendületét biztosítva lehetőséget adjon az érdeklődőknek a bár- és italkultúrában való tájékozódásra és fejlődésre. Bartenderek, koktélbárok, mixerek, gyártók és forgalmazók teremtenek alkalmat arra, hogy vendégeink számos italmárka különféle italait megkóstolhassák.

Minden kedves szakértőt, érdeklődőt, a nemes párlatok és koktélok rajongóit várjuk szeretettel 2019. április 14-én vasárnap 14:00 és 21:00 óra között a Hotel Intercontinentalban, Budapesten.

A rendezvény zártkörű. A korlátozott hely miatt, ha az előzetesen meghirdetett belépőjegyek elkeltek, további érdeklődőket már nem tudunk fogadni!

A standard belépőjegyek elővételi ára: március 31-ig 5.900 Ft.
Március 31. után, illetve a helyszínen korlátozott számban 6.900 Ft-os áron lehet belépőjegyet vásárolni.

A standard belépőjegy a következőket tartalmazza:

- kiállítói térkép programmal

- 4 db. kóstolójegy (500,- Ft/db)


Ha kóstolójegyeid elfogytak, lesz lehetőséged újakat vásárolni 500 Ft-os darabáron.

Leírás: https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Programok:

• Koktél Magyar Bajnokság
• Flair Magyar Bajnokság
• Hazai és külföldi vendégek előadásai
• Masterclass italkóstolók
• Szakmai szemináriumok
• Év Bárja", "Év Bartendere" díjátadó

 

A Masterclass szemináriumokra 2.500 Ft-ért váltható belépőjegy a helyszínen!

 

Figyelem!

A WhiskyNet törzsvásárlói számára egyébként érvényes kedvezmények a Bar Show jegyei esetében nem érvényesek!

A Bar Show jegyeit nem postázzuk ki, így azok utánvéttel nem vásárolhatók meg.
A jegyek kifizetésére - a rendelés leadását követően - kizárólag bankkártyával a weben, átutalással, vagy személyesen a GoodSpirit Shopban és a C+C Shopunkban van lehetőség.

Bankszámlaszámunk: OTP 11742087-20081249

A Bar Show-n való részvétel a rendelés feldolgozását követő automata e-mail mellékletében található vonalkódos jegy kinyomtatásával és a helyszínen történő bemutatásával biztosított. A vonalkód telefonról is leolvasható.
A belépőjegy a feltüntetett rendezvényre egyszeri alkalommal, egy fő részére történő belépésre jogosítja fel annak tulajdonosát. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség. Semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy hozzáférjen a jegyéhez, vagy annak másolatához. A rendszer minden esetben az első kódot fogadja el, minden további, ugyanazon kóddal való próbálkozás érvénytelennek minősül.

Felhívjuk figyelmét, hogy belépéskor a jegyen szereplő vonalkódot olvassuk le, ezért két lehetőség van a rendezvényre történő belépésre:

  • A vonalkódot tartalmazó kinyomtatott jegyet/jegyeket hozza feltétlenül magával. (Ez esetben figyeljen arra, hogy a kinyomtatott jegyen a vonalkód ép, sérülésmentes legyen.)
  • Elektronikus készüléken (okostelefon, laptop, stb.) keresztül mutathatja be a jegyét, amelyről a vonalkód beolvasásra kerül.

FONTOS!

KIZÁRÓLAG LEOLVASHATÓ VONALKÓDDAL TUD RÉSZTVENNI A RENDEZVÉNYEN!

A jegyet/jegyeket tartalmazó PDF fájl megnyitásához Adobe Acrobat Reader szükséges.

A jegyek megrendelhetők, illetve megvásárolhatók még a GoodSpirit Shopban is, az internetes árakkal és feltételekkel megegyező módon.

A leírásban szereplő árak az áfát tartalmazzák!

A Bar Show-val kapcsolatos aktuális hírekről és részletes információkról (a programokról, a kiállítókról, stb.) a Bar Show hivatalos honlapján lehet tájékozódni:
http://bar-show.hu/

 

Gyártó WhiskyNet
Palackozó n.a.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő