Hírek

Bar Show Budapest 2020 - IDŐPONTVÁLTOZÁS!

BAR SHOW ÚJ IDŐPONT: 2020. május 17.

Bizonyára ti is figyelemmel kíséritek a környező országokat és hazánkat érintő koronavírussal kapcsolatos híreket.

Jelen helyzetben, a vírus terjedésének európai és hazai vonatkozásai és fejleményei alapján, az utazási korlátozások és a várható további hatósági intézkedések miatt lépéskényszerbe kerültünk, és a rendezvény nemzetközi kitettségének okán meg kellett fontolnunk a rendezvény elhalasztását.

A Bar Show felelős szervezőjeként fontos számunkra, hogy vigyázzunk mind kiállítói partnereink, mind vendégeink egészségére, biztonságára.

Azt szeretnénk, ha az eseményt nyugodt, zavartalan környezetben rendezhetnénk meg, amelyen mind kiállítói és közreműködői partnereink, mind vendégeink önfeledten élvezhetnék hazánk legnagyobb bárkulturális eseményét.

Ezért a mai napon – a Magyar Bartender Szövetséggel és a helyszínt biztosító Hotel InterContinentallal egyeztetve - azt a döntést hoztuk, hogy a
 

Bar Show Budapest 2020 rendezvényünket ÚJ IDŐPONTBAN, 2020. május 17-én tartjuk meg,

ha az akkori körülmények és hatósági intézkedések ezt lehetővé teszik, bízva abban, hogy addigra a vírus körüli helyzet normalizálódik.

 

Természetesen a programok nem változnak, a szervezési feladatok továbbra is folytatódnak az új időpont tekintetében.

Bízunk benne, hogy megértitek, és egyetértetek döntésünkkel!

BELÉPŐJEGY - MÁJUS 17.

A már megvásárolt belépőjegyek természetesen érvényesek a módosított dátumra (május 17.) is. Aki március 11-ig vásárolta meg a belépőjegyét, de a módosított időpont nem megfelelő számára, az jelezze felénk elállását az alábbi elérhetőségek egyikén: e-mail (info@whisky-show.hu) vagy telefon (06 20 295-0865).

Üdvözlettel,

A Bar Show szervezői csapata