Blog

ASCOT sikerek a Ferrandnak

A Plantation rum sorra nyeri a díjakat, most éppen az ASCOT Awards-on bizonyított. És nemcsak a Plantation, hanem a Maison Ferrand istállóhoz tartozó más ital is…

Az ASCOT Awards egy olyan nemzetközi prémium italverseny, amelyet Fred Minnick, italszaktekintély és kóstolóbíró hozott létre. E nagy hírű verseny egyedülálló lehetőséget biztosít a lepárlók számára, hogy bemutassák és bizonyítsák termékeik kiválóságát.

Fred Minnick, az ASCOT Awards alapítója, 

Az ASCOT Awards a prémium italok minden spektrumát elismeri, a palackozások minőségétől, ízétől kezdve a marketingen át a dizájnig.

A Plantation rum az idei megmérettetésen is kimagaslóan teljesített. 
A Plantation XO 20th Anniversary és a Plantation Xaymaca dupla platina minősítésének elnyerése kiemelkedő eredmény a cég számára.

Platina a Ferrand cognacoknak

A Ferrand cognac  három dupla platina díjjal hívta fel magára a figyelmet a tekintélyes ASCOT gálán. A Ferrand cognacok rendkívüli kifinomultsággal és komplexitással rendelkeznek, amit ezen a versenyen is díjazott a zsűri.

A Ferrand Dry Curaçao-tól a Ferrand Sélection Des Anges palackozáson át a Ferrand 10 Générations cognacig mind-mind a magas szintű kézműves technológiát és kifinomultságot, valamint eleganciát jelenít meg.
Ezen a nemzetközi versenyen a Ferrand 10 Generations is kiérdemelte az elismerést, ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy a Ferrand ezen palackozása a generációk öröksége előtt tiszteleg. 
 
Citadelle gin – Dupla vagy semmi…

Ezen a versenyen a Citadelle gin is dupla platina minősítéssel gazdagodott, míg a sokak által kedvelt és népszerű Citadelle Jardin d'Été a jól megérdemelt platina korona díjat kaparintotta meg. 
 
Canerock - Gold

A Canerock rum első alkalommal szerzett aranyérmet az ASCOT Awards-on, amely óriási elismerés ennek a rumnak és azoknak a tehetséges szakembereknek, akik ezt a rumot életre keltették.