Hírek

ARDBEG EMBASSY BUDAPEST Kóstoló - November 22

Ardbeg Embassy Budapest: Prémium Ardbeg kóstoló November 22-én

Születésnapi Ardbeg AKCIÓKKAL, különleges koktélokkal és kóstolósorokkal várunk benneteket!! Az első 30 vendéget pedig ajándék Ardbeg Welcome Drinkkel várjuk a bárban.

Asztalfoglalás ajánlott! (megjegyzésedbe írd be: Ardbeg Szülinap.)

 

A GoodSpirit Shopban is készültünk Adrbeg Embassy Születésnapi kedvezménnyel:

Október 15-16-án minden 0,7 literes Ardbeg palackra 15% kedvezményt adunk, illetve minden megvásárolt 0,7 literes Ardbeg üveg után Ardbeg logós (shortie) poharat adunk ajándékba (a készlet erejéig)

 

Prémium ARDBEG MASTERCLASS – 2021. november 22. 19:00 órától GoodSpirit Bar

 

November 22-én (19:00 órától) egy Prémium ARDBEG MASTERCLASS lesz a GoodSpirit Bárban.

Gyertek el, és kóstoljátok meg a különleges tételeinket most nagyon kedvező áron.

A kóstolósorban található tételek közül 3 igazán értékes és limitált:

-             Ardbeg 2011 Single Cask #2303 (57,6%) csak nálunk kóstolható, összesen 2 palackunk van belőle, egy lesz a kóstolón és egy a GoodSpirit Barban

-             Ardbeg 12 éves That Boutique-y (49,2%) egy független palackozású ritka és egyedi megjelenésű Ardbeg üveg, amiből az utolsó palackot kóstolhatjátok meg ezen az estén

..és plusz egy meglepetés a WhiskyNettől…

-             Ardbeg Twenty Something 22 éves (46,4%) 2018-ban az Ardbeg Embassyk, így a GoodSpirit Bár polcaira került fel elsőként, és csak néhány palackkal jutott el hozzánk. Érdekesség, hogy a lepárlóüst, amelyben a whiskyt lepárolták, ma már nem üzemel. A whisky maga az utolsó olyan évben született meg, amikor még nem a Glenmorangie Company volt a tulajdonos.