Ardbeg 10 éves (0,7 l, 46%)

RAKTÁRON
16 490 Ft

Ardbeg 10 éves (0,7 l, 46%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
A malátawhisky-rajongók körében manapság az egyik, ha nem a legnépszerűbb lepárló az Ardbeg. Az Ardbeg sikere az Islay szigetén készített whiskyk hagyományos, tőzeges szárítási eljárásának köszönhető.
Tovább olvasom
Nem hűtve szűrt termék
Erősen füstös

Ardbeg 10 éves (0,7 l, 46%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Megosztás

Online bruttó ár

16 490 Ft
23 558 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
17 590 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Érlelési idő
10 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
ARDBEG
Illat
FÜST, FÜST, FÜST! De só és persze maláta is érezhető.
Íz
Elbüvőlő íz: füstös, jódos, füvek, édességek és kakaó csodálatos keveréke.
Lecsengés
Hosszantartó élmény. Gyümölcsös, füszeres hatások érezhetők a füst mögött. Leírhatatlan ...
Gyártó
ARDBEG
Brand
Ardbeg
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Islay
Whiskynet ajánlásával
Igen
Érlelési idő
10 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
ARDBEG
Illat
Íz
Lecsengés
Gyártó
ARDBEG
Brand
Ardbeg
Italkategória
Skót Single Malt Whisky
Régió
Islay
Whiskynet ajánlásával
Igen

Leírás

Az Ardbeg sikere az Islay szigetén készített whiskyk hagyományos, tőzeges szárítási eljárásának köszönhető. Ez az eljárás adja az Islay-whiskynek az erős füstös ízt. Az Ardbeg argyll-i üzemében gyártott malátawhisky az első számú párlat a rajongókon túl a független palackozók árlistáin és a kevert whiskygyártók keverő edényeiben is.

A 10 éves Ardbeg úgynevezett nem hűtött szűrési eljárással (NON CHILL FILTERED) palackozott whisky, ami azt jelenti, hogy az italban számos olyan - az ízek szempontjából lényeges - alkotó elem benne marad, ami a hűtött szűrés esetén elveszne. Ugyanakkor ez az eljárás az oka annak, hogy ha az ilyen whiskyhez jeget adunk, ezek az alkotóelemek kiválnak az italból és a pohár alján megjelenik egy zavaros \'valami\'. Ez nem hiba, ez maga az ital, annak szerves része.

Az Ardbeg sikere az Islay szigetén készített whiskyk hagyományos, tőzeges szárítási eljárásának köszönhető. Ez az eljárás adja az Islay-whiskynek az erős füstös ízt. Az Ardbeg argyll-i üzemében gyártott malátawhisky az első számú párlat a rajongókon túl a független palackozók árlistáin és a kevert whiskygyártók keverő edényeiben is.

A 10 éves Ardbeg úgynevezett nem hűtött szűrési eljárással (NON CHILL FILTERED) palackozott whisky, ami azt jelenti, hogy az italban számos olyan - az ízek szempontjából lényeges - alkotó elem benne marad, ami a hűtött szűrés esetén elveszne. Ugyanakkor ez az eljárás az oka annak, hogy ha az ilyen whiskyhez jeget adunk, ezek az alkotóelemek kiválnak az italból és a pohár alján megjelenik egy zavaros \'valami\'. Ez nem hiba, ez maga az ital, annak szerves része.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.