Hírek

Akcióban a világ legnépszerűbb whiskey-je: Jack Daniel's

Aki fogyasztott már életében whiskyt, annak biztosan nem kell bemutatni a Jack Daniel's-t, a világ legnépszerűbb whiskey-jét. MOST KEDVEZMÉNYES ÁRAKON!

 

Jack Daniel's Black Label (0,7 l, 40%)           Kedvezményes ára: 6599 Ft

A Jackek legismertebbje a Black Label nevet viseli. A 80 % kukoricából, 12 % rozsból és 8 % árpamalátából készülő italt juharfa-szénen szűrik le, hogy aztán egy érett, tiszta és édes, enyhén füstös whiskey szülessen belőle.

 

Jack Daniel's Tennessee Honey (0,7 l, 35%)           Kedvezményes ára: 6599 Ft

A Jack Daniel's Honey a népszerű Tennessee whiskey mézzel ízesített likőr kiadása, amely jó egyensúlyú mézes édessége és fahéjas fűszeressége folytán egészen könnyen fogyasztható.
Sőt, jó lesz vele vigyázni, mert "veszélyesen" itatja magát! Szobahőmérsékleten és hűtve is kiváló élvezetet nyújt, a hölgyek körében is igen népszerű whiskey-alapú likőr.

 

Jack Daniel's Tennessee Fire (0,7 l, 35%)          Kedvezményes ára: 6599 Ft

 

Fahéjjal ízesített whiskey-likőr, amelyet 35 alkoholfokon palackoznak. A Jack Daniel's Tennessee Fire-ban "csípős" fahéjlikőr keveredik a Jack Daniel's Old No.7 klasszikus, karizmatikus ízével, melynek eredménye a tüzes ízélmény. Jéghideg shotként a legjobb. 

 

Jack Daniel's Gentleman Jack (0,7 l, 40%)         Kedvezményes ára: 9999 Ft

A Jack Daniel's Gentleman Jack palackja nemrég megújult, hogy jobban tükrözze a benne rejlő whiskey karakterét. A Gentleman Jack a világon az egyetlen whiskey, amit két alkalommal is aktívszenes szűréssel kezelnek. Egyszer a lepárlást követően azonnal, majd az érlelési folyamat végén, a palackozás előtt újra átcsepegtetik az italt egy különleges aktívszenes szűrőn, amitől az ital kivételesen sima és lágy karaktert kap. 1988 óta a legjobb minőségű gabonából és a teljesen vasmentes forrásvíz felhasználásával készül ez a kiváló Tennessee whiskey, amely rengeteg rajongó szívét dobogtatja meg szerte a világon.

 

Jack Daniel's Single Barrel (0,7 l, 45%)         Kedvezményes ára: 12999 Ft

A Jack Daniel's-sorozat egyetlen hordóból lepalackozott darabja! A single barrel kiszerelések az amerikai whiskey-k királyai, ugyanis az USA-ban a magas - gyakran sokemeletes -italraktárak terjedtek el, így a magasabb rekeszeken található hordókban lévő whiskey a nagyobb hőingadozás miatt jobban átveszi a fa ízét, azaz intenzívebb lesz, mint a lejjebb érlelődők. A single barrel palackozások ezért mindig a felső hordókból kerülnek ki.

 

Egyedülállóan tiszta és kiegyensúlyozott ízvilág - ez a Jack Daniel's

Tennessee egyes vidékein mind a mai napig nemcsak a lepárlás, de még a szeszes italok forgalmazása is tilos, ezért az államot az amerikaiak egyszerűen csak a "legszárazabbként" szokták aposztrofálni. A helyiek mély vallásosságának ellenére mégis itt áll Lynchburg városában a világ talán legismertebb whiskey-jének otthona, a Jack Daniel's lepárló.

Az itt készült nedűk egyedülállóan tiszta és kiegyensúlyozott ízvilágának titka abban az egészen különleges, csak Tennesseeben használatos lepárlási eljárásban rejlik, amelynek köszönhetően az államban készülő italokat nem is a Kentuckyban ismert bourbon, hanem tennessee-whiskey néven illetik. A hatalmas duplaüstökben főzött Jack Daniel's Tennessee Whiskey-t az érlelés előtt egy apró lyukakkal tűzdelt, hosszú csőrendszerbe vezetik. A kis lyukakon keresztül napokon át csepeg a finom lé: átszűrődik a csövek alatt fekvő, juharfából készült faszénen, így alakítva ki a Jack Daniel's csodásan kerek és selymes ízvilágát.

 

 

KÓSTOLD MEG TE IS A JACK DANIEL'S PALACKOZÁSAIT!

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK 2020. JÚNIUS 17-TŐL MEGHOSSZABBÍTVA JÚLIUS 19-IG!

AKCIÓNK A FENTI DÁTUMIG ÉRVÉNYES VAGY A KÉSZLET EREJÉIG!