Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A first fill bourbonhordó rajta hagyta a nyomát ezen az egyébként robosztus, testes Caol Ila-n. Az Islay-ra jellemző karakterek a csúcson vannak ebben a whiskyben, amelyeket leszelídítenek a bourbonhordó vaníliás, vajas karakterei. Erőteljes, medicinális tőzegfüst van jelen, de ugyanúgy ott vannak a Caol Ila-ra jellemző citrusos, minerális jegyek.
A Wilson & Morgan nevének hangzása ellenére egy olasz független palackozó. Az "olasz út Skócia legjobb whiskyjeihez" - elmondásuk szerint. Az 1992-ben alakult cég csak a legjobb hordókat palackozza le, általában a 10-30 év közötti érlelési időből, nem ritkán áttéve még a maltot valamilyen más hordóba, utóérlelésre. A cég alapítója, az olasz Fabio Rossi régi kereskedőcsalád sarja, aki továbbvitte nagyapja és apja bor-, és whiskykereskedő örökségét és elhozta a legjobb skót single maltokat az olasz és nemzetközi közönségnek. Jelmondata, "Bízz az ízlelésedben és az ösztönödben" minden bizonnyal jól jön akkor is, amikor saját maga választja ki a lepalackozni kívánt hordókat a lepárlókban, garantálva ezzel a legjobb minőséget.
A first fill bourbonhordó rajta hagyta a nyomát ezen az egyébként robosztus, testes Caol Ila-n. Az Islay-ra jellemző karakterek a csúcson vannak ebben a whiskyben, amelyeket leszelídítenek a bourbonhordó vaníliás, vajas karakterei. Erőteljes, medicinális tőzegfüst van jelen, de ugyanúgy ott vannak a Caol Ila-ra jellemző citrusos, minerális jegyek.
A Wilson & Morgan nevének hangzása ellenére egy olasz független palackozó. Az "olasz út Skócia legjobb whiskyjeihez" - elmondásuk szerint. Az 1992-ben alakult cég csak a legjobb hordókat palackozza le, általában a 10-30 év közötti érlelési időből, nem ritkán áttéve még a maltot valamilyen más hordóba, utóérlelésre. A cég alapítója, az olasz Fabio Rossi régi kereskedőcsalád sarja, aki továbbvitte nagyapja és apja bor-, és whiskykereskedő örökségét és elhozta a legjobb skót single maltokat az olasz és nemzetközi közönségnek. Jelmondata, "Bízz az ízlelésedben és az ösztönödben" minden bizonnyal jól jön akkor is, amikor saját maga választja ki a lepalackozni kívánt hordókat a lepárlókban, garantálva ezzel a legjobb minőséget.