Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Delamain Early Landed 21 éves 1999 Révélation cognac díszdobozban (0,7L / 43,8%)

109 000 Ft

Delamain Early Landed 21 éves 1999 Révélation cognac díszdobozban (0,7L / 43,8%)

NINCS KÉSZLETEN
Egy régi, véletlen sikert újjáélesztve ezt a konyakot a Delamain nem saját érlelő raktáraiban, hanem Anglia földalatti pincéiben érlelte 21 éven át.
Tovább olvasom

Delamain Early Landed 21 éves 1999 Révélation cognac díszdobozban (0,7L / 43,8%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

109 000 Ft (293,99 EUR)
155 715 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
113 000 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
21 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43.8 %
Palackozó
DELAMAIN
Gyártó
DELAMAIN
Brand
Delamain
Italkategória
Cognac
Régió
Franciaország
Érlelési idő
21 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43.8 %
Palackozó
DELAMAIN
Gyártó
DELAMAIN
Brand
Delamain
Italkategória
Cognac
Régió
Franciaország

Leírás

A 2020-as évtized sok újítást hoz a hagyományokhoz hűen ragaszkodó Delamain konyakház életébe, ezek közül a legnagyobb egy teljesen új sorozat, a 'Pleiade" életre hívása. A görög eredetű francia szó különleges művészi munkát igénylő alkotásokat, kollekciókat takar. A márkán belül három kollekció jelent meg 2020-ban (Elegance, Plenitude, Apogée), amelyek 2021-ben egy negyedik kollekcióval is kiegészültek - ez a Révélation.

A sorozat tagjaként megjelenő Early Landed kiadáshoz az 1999-ben betakarított szőlőből származó konyakot kicsi, 270 literes hordókban 2000-ben szállították az angliai Bristolba, ahol a hordók nyolc évet töltöttek egy nedves, földalatti raktárban, majd 12 évre átkerültek egy folyóparti raktárba, Liverpoolba, és végül 2020-ban a Delamain pincemestere visszahívta őket egy rövid időre a jarnaci pincékbe. A 00/020-1-as számú hordó 2020 novemberében palackozásra is került, amiből 275 palack konyak került forgalomba világszerte.

Ez az érlelési hagyomány egy olyan korra nyúlik vissza, amikor a bort és egyéb párlatokat hordókban szállították Angliába, ott kellett tárolni és palackozni, hogy a megrendelő kereskedők figyelemmel kísérhessék a végső folyamatot. Hamarosan kiderült, hogy a boroshordók tartalma London, Bristol és Liverpool vízparti raktárainak nedves, hideg körülményei között konyakká érlelődött, még ha ez nem is volt cél. Ezek könnyebb, lágyabb stílusúak lettek, mint azok, amelyeket Franciaországban érleltek.

Ezt a véletlen sikert lovagolta meg a Delamain amikor úgy döntött, hogy hordókat szállít Angliába erre az egyedülálló érlelésre. A magas páratartalom (amelynek szintje ritkán van 95% alatt), és az alacsony hőmérséklet (8-12 ° C) lehetővé tette a párlat gyorsabb érését és az "angyalok jussának" minimálisan tartását.

   

A 2020-as évtized sok újítást hoz a hagyományokhoz hűen ragaszkodó Delamain konyakház életébe, ezek közül a legnagyobb egy teljesen új sorozat, a 'Pleiade" életre hívása. A görög eredetű francia szó különleges művészi munkát igénylő alkotásokat, kollekciókat takar. A márkán belül három kollekció jelent meg 2020-ban (Elegance, Plenitude, Apogée), amelyek 2021-ben egy negyedik kollekcióval is kiegészültek - ez a Révélation.

A sorozat tagjaként megjelenő Early Landed kiadáshoz az 1999-ben betakarított szőlőből származó konyakot kicsi, 270 literes hordókban 2000-ben szállították az angliai Bristolba, ahol a hordók nyolc évet töltöttek egy nedves, földalatti raktárban, majd 12 évre átkerültek egy folyóparti raktárba, Liverpoolba, és végül 2020-ban a Delamain pincemestere visszahívta őket egy rövid időre a jarnaci pincékbe. A 00/020-1-as számú hordó 2020 novemberében palackozásra is került, amiből 275 palack konyak került forgalomba világszerte.

Ez az érlelési hagyomány egy olyan korra nyúlik vissza, amikor a bort és egyéb párlatokat hordókban szállították Angliába, ott kellett tárolni és palackozni, hogy a megrendelő kereskedők figyelemmel kísérhessék a végső folyamatot. Hamarosan kiderült, hogy a boroshordók tartalma London, Bristol és Liverpool vízparti raktárainak nedves, hideg körülményei között konyakká érlelődött, még ha ez nem is volt cél. Ezek könnyebb, lágyabb stílusúak lettek, mint azok, amelyeket Franciaországban érleltek.

Ezt a véletlen sikert lovagolta meg a Delamain amikor úgy döntött, hogy hordókat szállít Angliába erre az egyedülálló érlelésre. A magas páratartalom (amelynek szintje ritkán van 95% alatt), és az alacsony hőmérséklet (8-12 ° C) lehetővé tette a párlat gyorsabb érését és az "angyalok jussának" minimálisan tartását.

   



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.